AcasăNewsImagini TERIFIANTE cu un criminal in timp ce-si executa victimele! Ce a...

Imagini TERIFIANTE cu un criminal in timp ce-si executa victimele! Ce a urmat este desprins din filmele de groaza!

Momente cumplite intr-un service auto din Thailanda, unde un individ, care-si adusese masina la reparat a inceput sa traga focuri de arma in clientii atelierului. Finalul inregistrarii pare desprins, insa, dintr-un film horror.

Tasaphol Haekla, in varsta de 35 de ani, din Thailanda, aparent un tip de treaba, le-a impuscat mortal pe iubita lui si pe mama acesteia, intr-un service auto din Muang, cu numai 20 de zile inainte de nunta pe care o programasera pentru data de 28 august.

Victimele, Kewelin Hongthong, o tanara de 28 de ani si mama ei, Wimol Hongthong, in varsta de 48 de ani, au fost ambele impuscate cu cate trei focuri de arma si au murit imediat, la locul crimei, spun oficiali ai politiei, citeaza liveleak.com.

O prietena apropiata a tinerei, martora a intregii scene, spune ca iubita criminalului a sunat-o si a rugat-o sa vina la atelier pentru ca se temea pentru siguranta ei, dupa o discutie aprinsa avuta cu viitorul ei sot.

Martora s-a intalnit cu mama lui Kewelin si cu cei doi viitori soti, apoi toti patru au stat de vorba in jur de 10 minute, dupa care Tasaphol a scos un pistol si a tras trei focuri in iubita lui. Mama tinerei a incercat sa fuga, dar a fost si ea impuscata de trei ori.

In inregistrarile de pe camerele de supraveghere se vede cum tanarul incepe sa danseze dupa ce le impusca pe cele doua femei.

author avatar
Alina Costache
571 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger