AcasăNewsImagini surprinse în Gorj! Tânăr angajat al unei primării, pus să jure...

Imagini surprinse în Gorj! Tânăr angajat al unei primării, pus să jure cu mâna pe Biblie! Totul a fost filmat – VIDEO

sursa foto: captură video

Un tânăr recent angajat ca inginer în cadrul biroului Registrul Agricol și Cadastru din structura Primăriei din Dănești, județul Gorj, a fost filmat când a jurat cu mâna pe Biblie la preluarea atribuțiilor funcției.

Înregistrarea video cu momentul jurământului a fost postată pe pagina de Facebook a Primăriei din Dănești, din județul Gorj. Din câte se pare, mai mulți colegi au asistat la momentul preluării postului de către tânărul inginer, filmarea fiind realizată într-un birou.

La un moment dat, pe scurta înregistrare video – ce durează mai puțin de un minut – se aude vocea unei femei care-l îndeamnă pe angajat: „ține mâna bine!”

Jur să respect Constituția, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect și fără părtinire legile țării, să îndeplinesc conștiincios îndatoririle ce îmi revin în funcția publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional și să respect normele de conduită profesională și civică. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a rostit tânărul inginer.

La final, cei prezenți l-au aplaudat și i-au adresat felicitări noului angajat.

Imaginile cu momentul jurământului au fost postate recent, însoțite de un scurt mesaj scris, pe pagina de Facebook a Primăriei din Dănești. Iată-le:

author avatar
Andrei Coman
368 afisari

1 COMENTARIU

  1. Așa este pentru toți funcționarii publici și demnitarii din România, trebuie să citească acel text ținând mâna pe Biblie. Este Jurământul de credință la numirea într-un post public. ( Și la Judecătorie îi pune pe martori să jure pe Biblie, chiar m-am amuzat câte minciuni a spus un martor în așa ipostază…)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger