AcasăNewsImagini spectaculoase, surprinse într-un colț de natură din România, după „freezing rain/ploaia...

Imagini spectaculoase, surprinse într-un colț de natură din România, după „freezing rain/ploaia înghețată” – FOTO

(sursa foto: Facebook/Regia Nationala a Padurilor - Romsilva)

În ultimele zile s-a vorbit destul de des despre ploi, dar și despre polei, iar meteorologii au emis avertizări, atrăgând atenția asupra acestor fenomene meteo, apărute în plină iarnă calendaristică.

S-a vorbit și despre fenomenul de „ploaie înghețată”, cunoscut și ca „freezing rain”. Și nu au fost puțini șoferii și pietonii care s-au preocupat de acest fenomen meteo, din motive lesne de înțeles, având în vedere neplăcerile pe care le-ar putea produce „ploaia înghețată” la nivelul traficului din oraș.

În inima naturii, în schimb, a generat un tablou cu adevărat spectaculos.

Romsilva: „Natura în ipostaze de ”prizonieră” a fenomenului freezing rain (ploaia înghețată)”

Dovadă stau câteva imagini postate, miercuri, pe pagina oficială de Facebook a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. În care sunt surprinse urmările acestui fenomen într-o zonă împădurită din județul Dâmbovița.

„Natura în ipostaze de ”prizonieră” a fenomenului freezing rain (ploaia înghețată) ce pare ca a transformat totul într-un regat de gheață.

Imaginile au fost realizate de colegii noștri de la Romsilva Ocolul Silvic Sturzeni din cadrul Direcției Silvice Dâmbovița”, stă scris, între altele, în dreptul fotografiilor postate de către cei de la Romsilva.

632 afisari

2 COMENTARII

  1. Merele cele se pot încă culege, înainte de a se dezgheța, zdrobii și puse la borhot. Ba chiar făcut dulceață sau marmeladă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...

S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă

Campanie electorală "murdară" în SUA. S-au scos armele "grele". Donald Trump l-a numit din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas,...
proger