AcasăNewsImagini spectaculoase. Cum arată un bloc din China, după ce un locatar...

Imagini spectaculoase. Cum arată un bloc din China, după ce un locatar a uitat ușa deschisă la minus 40 de grade Celsius – VIDEO

chinaImagini spectaculoase. Cum arată un bloc din China, după ce un locatar a uitat ușa deschisă la minus 40 de grade Celsius - VIDEO

Cel mai rău vecin din lume, așa poate fi catalogat rezidentul care a lăsat ușa deschisă la bloc în săptămâna în care provincia chineză Heilongjiang a înregistrat cea mai scăzută temperatură din istorie.

Întregul bloc de apartamente a fost acoperit de zăpadă și gheață.

Întregul hol al blocului a fost acoperit de zăpadă

Imaginile difuzate pe un post de televiziune din china îi arătă pe locuitorii înfofoliți în haine de iarnă în „peștera de gheață” cu turțuri imenși care s-a format la intrare și în casa scărilor unui bloc din Jiamusi, vineri, 24 ianuarie.

Rezidenții și-au exprimat uimirea față de fenomenul produs dar și nemulțumirea la adresa vecinului care ar fi uitat ușa blocului deschisă, la -40 de grade Celsius, potrivit Daily Mail.

Plăci uriașe de gheață atârnau de tocul ușii și de tavan, după ce vânturile puternice au aruncat zăpada prin prag și au acoperit interiorul holului.

Duminică, 26 februarie, la doar două zile după formarea „peșterii de gheață” în orașul Jiamusi, Mohe, un oraș tot din Heilongjiang, nordul Chinei, a înregistrat o temperatură de -53,2 grade Celsius, cea mai scăzută de când au început măsurătorile.

author avatar
Andreea Vlad
1.337 afisari

3 COMENTARII

  1. vrajeala chinezeasca pentru prosti ca si filmele cu secerati pe strada cu covid . nu s-a gasit nimeni sau era singur in bloc sa inchida usa ?

  2. ”Duminică, 26 februarie, la doar două zile după formarea „peșterii de gheață” în orașul Jiamusi, Mohe,…”.Am Citit articolul data de 5 februarie 2023. Mai interesant ar fi sa ne prezentati modul de teleportare in timp.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger