AcasăNewsImagini spectaculoase! Cum arată Secțiunea 5 a Autostrăzii Sibiu-Pitești. Care e stadiul...

Imagini spectaculoase! Cum arată Secțiunea 5 a Autostrăzii Sibiu-Pitești. Care e stadiul lucrărilor – VIDEO

Lucrări la Secțiunea 5 Curtea de Argeș- Pitești din Autostrada Sibiu-Pitești. Foto: captură video sorin.grindeanu7/ TikTok

Au apărut imagini cu evoluția lucrărilor pe autostrada Sibiu-Pitești.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a publicat marți, 19 martie, pe TikTok un filmuleț cu lucrările la secțiunea 5 Curtea de Argeș – Pitești din autostrada Sibiu – Pitești.

Despre care anunță că este realizată în proporție de 63,5%.

@sorin.grindeanu7 Lucrări la Secțiunea 5 Curtea de Argeș- Pitești din Autostrada Sibiu-Pitești #fyp #Romania #infrastructure #A1 ♬ Eye of the Tiger – Survivor

CITIȚI ȘI: Se face Autostrada Sibiu-Pitești. Suma uriașă pe care Comisia Europeană o virează României

Pe autostrada Sibiu-Piteşti se va lucra „de la un cap la altul”

De asemenea, Mariana Ioniţă, secretar general în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, a declarat, marți, că în 2024 pe autostrada Sibiu-Piteşti se va lucra „de la un cap la altul”, deci şi pe loturile 2 şi 3, iar câţiva ani „trebuie să avem răbdare”.

„Aţi vorbit de DN2 spre Bacău. Şi eu merg la Focşani foarte des şi, într-adevăr, este cel mai periculos drum, din punctul meu de vedere, şi mai ales noaptea. De Valea Oltului nu mai vorbim acum.

Vă rugăm să ne toleraţi cu Valea Oltului, pentru că, pe lângă traficul acela infernal, se adaugă şi cel generat de transportul materialelor de construcţii spre şantiere. Şi anul acesta vă informăm că începe tot Sibiu-Piteşti, de la un cap la altul, adică se va lucra şi la loturile 2 şi 3, în zona tunelurilor. Deci, câţiva ani trebuie să avem răbdare”, a precizat Ioniţă, citată de Agerpres.

author avatar
Andrei Coman
488 afisari

1 COMENTARIU

  1. Autostrada și natura, vaca și baletul. Nu, nu sînt cu ecologeala. Trenul curat, ce face o medie de 100 km/oră între stații mari, ce ajunge la timp, este ce trebuie să avem. Dar acesta, este prea eficient, e prea mic bugetul de întreținere chiar dacă-i umflat, nu are angajați mulți, nu le iese unora cașul mare, nu e bun.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger