AcasăNewsIMAGINI SOCANTE: Un barbat in scaun cu rotile cade pe sinele de...

IMAGINI SOCANTE: Un barbat in scaun cu rotile cade pe sinele de metrou! (VIDEO)

Momente de groaza pentru un barbat imobilizat in scaun cu rotile, dar si pentru calatorii care au vazut cum omul aluneca, pur si simplu, de pe peron direct pe sinele de metrou.

Imaginile infioratoare au fost surprinse recent intr-o statie din Washington, de o camera de supraveghere. Din inregistrarea difuzata de ABC News se vede cum scaunul cu rotile in care se afla americanul se indreapta periculos de mult de marginea peronului. La un moment dat, omul se prabuseste in gol si se loveste cu fata de pamant, in zona in care o garnitura ar fi putut sa apara in statie in orice moment.

In ajutorul barbatului a sarit imediat un soldat aflat in zona Michael Menchaca. Tanarul nu a stat pe ganduri si a intervenit pentru a salva victima aflata in mare pericol. In sprijinul militarului a sarit rapid un alt barbat si impreuna au reusit sa-l aduca din nou, in siguranta, pe un peron. Din cate se pare, victima incerca sa vada un semn aflat la limita dintre liniile de circulatie si a pierdut controlul scaunului cu rotile, actionat electric.

Salvatorul curajos considera ca gestul lui a fost unul absolut firesc. Americanii, dar si oamenii din celelalte colturi ale lumii, care au privit imaginile datatoare de fiori, il considera, pe buna dreptate, un erou!

Sursa foto: captura video abcnews/youtube

[youtube]yXwNXq2LimA[/youtube]

544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger