AcasăNewsImagini socante: Sfarsit cumplit pentru un barbat, intr-o gara, sub ochii ingroziti...

Imagini socante: Sfarsit cumplit pentru un barbat, intr-o gara, sub ochii ingroziti ai calatorilor! (VIDEO)

Imagini cumplite intr-o gara aglomerata. Un barbat s-a izbit de o pasarela si a fost proiectat in aer cativa metri, inainte sa cada langa peron. Si asta dupa ce a calatorit pe vagonul unui tren si nu in interior.

Scena socanta a fost filmata recent, in Bangladesh, unde se intampla frecvent ca oamenii sa circule pe tren si nu inauntru. Barbatul nu a vazut ca trenul urma sa treaca pe sub o pasarela si a ramas in picioare, nu s-a ferit, cum a facut vecinul sau de calatorie. In clipa urmatoare, s-a izbit de colosul de metal si a fost aruncat in aer cativa metri, pana sa cada la marginea peronului. Tragedia s-a produs sub ochii unui copil, aflat in apropierea locului in care a fost proiectat calatorul neatent.

Din cauza aglomeratiei si a saraciei, multi aleg aceasta varianta ce le aminteste unora de „trenul foamei”, din anii ’40, din Romania. La acea vreme oamenii ajungeau sa se urce pe vagoane, pentru a prinde un loc in garniturile care plecau din Moldova catre Banat. De atunci a ramas vorba „atentie, sarma!” – avertismentul pe care-l rosteau cei aflati urcati pe vagoane, in clipa in care vedeau cablurile de inalta tensiune, in asa fel incat sa evite pericolul.

 

Foto: Flickr.com

1.017 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger