AcasăNewsImagini șocante! Primar bătut în centrul comunei. Motivul este halucinant (VIDEO)

Imagini șocante! Primar bătut în centrul comunei. Motivul este halucinant (VIDEO)

primar batutImagini șocante! Primar bătut în centrul comunei. Motivul este halucinant (VIDEO)

Un primar din Iași a fost bătut cu bestialitate chiar în mijlocul comunei pe care o conduce. Edilul a ajuns la spital, după ce a fost lovit în cap cu o pereche de foarfece de vie chiar de cei cărora le ridicase o casă.

Doi dintre bătăuși au fost reținuți, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași admițând propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit bzi.ro. Decizia nu este definitivă și deja a fost atacată în instanță de cei reținuți.

Incidentul a avut loc în comuna ieșeană Roșcani! Primarul din localitate, Genovel Gheorghiu, a fost transportat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce a intrat în conflict cu membrii unei familii din comunitate.

Primarul a fost sunat de unul dintre tinerii implicaţi în scandal şi rugat să intervină. Edilul nu a stat prea mult pe gânduri şi a mers să-i potolească pe agresori. Nu a avut prea mult succes şi a fost şi el luat la pumni chiar de către cei cărora le ridicase o casă înainte de Crăciun.

De altfel, edilul susține că, de-a lungul timpului, mai mulți săteni i s-au plâns că ar fi fost agresați sau amenințați cu bătaia de respectiva familie.

„Am sesizat poliția la fața locului, au făcut dosar penal, am scos certificat medico legal, numai așa putem să facem liniște în comuna noastră, știm de la persoanele din comună că asta fac, bat cu pumnii și picioarele, sunt reclamații la poliție, le e frică că îi bate. Eu fiind primar cu suflet, am sărit în ajutorul satenilor, să nu fie bătuți”, a declarat primarul, potrivit Realitatea PLUS.

De asemenea, în timpul altercaţiei, un al treilea tânăr de 27 de ani ar fi sustras o drujbă aparţinând uneia dintre persoanele agresate. Bătăuşii au fost cinci la număr.

author avatar
Andreea Vlad