AcasăNewsIMAGINI SOCANTE: O masina de curse iese de pe pista si loveste...

IMAGINI SOCANTE: O masina de curse iese de pe pista si loveste in plin spectatorii: 17 raniti (VIDEO)

O cursa de viteza, la startul careia s-au inscris zeci de bolizi de lux, s-a incheiat brusc, dupa ce soferul unui Koenigsegg a ajuns cu masina in gradene, izbind un grup de spectatori. 17 oameni au fost dusi la spital.

Accidentul a avut loc duminica in orasul polonez Poznan. Bijuteria pe patru roti abia apucase sa prinda viteza, pe drum drept, cand soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in plin in spectatorii care asistau la show. Au urmat momente de groaza si tipete disperate dupa ajutor.

Cei 17 raniti, printre care si doi copii, au fost preluati cu ajutorul unor ambulante si dusi de urgenta la spital. Cinci dintre ei sunt in stare mai grava si au ramas in grija medicilor. Din fericire, starea lor este stabila. Cauzele producerii accidentului nu sunt clare pana la aceasta ora, din imagini observandu-se ca, dupa ce a accelerat, la cateva zeci de metri de la start, soferul a tras dreapta de volan, izbindu-se de gardurile de protectie si lovind spectatorii. Politistii au demarat o ancheta si urmeaza sa comunice rezultatele investigatiei.

[youtube]0i6JttEMo7Y[/youtube]

[youtube]fgSERmN7fj8[/youtube]

400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger