AcasăNewsIMAGINI SOCANTE: O femeie a murit dupa ce a fost lovita de...

IMAGINI SOCANTE: O femeie a murit dupa ce a fost lovita de un carucior, intr-un supermarket! (VIDEO)

Clipe infioratoare pentru clientii unui spatiu comercial, care au asistat la o drama greu de imaginat. O femeie a sfarsit in chinuri cumplite, dupa ce a fost izbita de un carucior incarcat cu produse alimentare.

Tragedia a avut loc recent, intr-un supermarket din China. Dupa cum se vede din imaginile suprinse de camerele de supraveghere din interiorul spatiului respectiv si postate pe Youtube, clienta, o femeie de varsta a treia, cobora pe o banda rulanta, impingand un carut in care avea mai multe produse.

La un moment dat, fara sa vada ce se intampla, pentru a se putea feri, chinezoaica a fost izbita in plin, din spate, de un carucior incarcat cu baxuri cu sticle de plastic si diferite produse. Impactul a fost deosebit de puternic, iar biata femeie a fost pur si simplu spulberata si aruncata intr-un stalp. In zadar a incercat un barbat, cel mai probabil clientul care scapase de sub control mijlocul in care isi pusese marfa aleasa de la rafturi, sa alerge pentru a ajuta victima.

Ranita grav, femeia a fost dusa la spital, in Shanghai. Din pacate, oricat s-au straduit medicii sa o salveze, eforturile au fost in zadar. Chinezoaica a fost declarata decedata.

[youtube]aRZEzmA3JJI[/youtube]

1.034 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger