AcasăNewsImagini socante in plina strada, in New York: a decapitat o femeie,...

Imagini socante in plina strada, in New York: a decapitat o femeie, apoi s-a aruncat in fata unui tren!

Un caz de o cruzime iesita din comun socheaza America. Un tanar de aproximativ 30 de ani a omorat o femeie, despre care se crede ca ar fi chiar mama lui, iar apoi a tarat trupul fara viata in plina strada, nu inainte de a-i taia gatul.

Imaginile socante s-au derulat in fata ochilor martorilor ingroziti in doar cateva minute. Potrivit nypost.com, pana sa apuce sa inteleaga ce se intampla, oamenii au observat ca individul care carase dintr-un imobil, in plina strada, ceea ce s-a dovedit a fi un cadavru, dispare. Apoi s-a aflat ca barbatul s-a aruncat in fata unui tren. Impactul a fost atat de puternic, incat tanarul a murit pe loc.

Tragedia a avut loc seara trecuta, in zona unui bloc din Farmingdale, New York. Conform presei americane, femeia care a sfarsit in conditii cumplite ar fi fost chiar mama tanarului care s-a sinucis. Pana la acest moment nu se cunosc mai multe informatii cu privire la identitatea victimelor, dar nici despre motivele care ar fi putut sa il impinga pe barbat sa comita orbilul gest.

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger