AcasăNewsIMAGINI ȘOCANTE cu o fată de 13 ani bătută crunt de alte...

IMAGINI ȘOCANTE cu o fată de 13 ani bătută crunt de alte minore. Poliția a deschis o anchetă (VIDEO)

batuta

O minoră de 13 ani din Târgu Jiu a fost bătută cu bestialitate de alte patru fete, în timp ce un băiat filmează toată scena, distrându-se pe seama victimei! Imaginile șocante au fost postate pe pagina de Facebook „Stop Bully Romania”. Polițiștii gorjeni au început deja o anchetă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 5 septembrie, precizează reprezentanții organizației neguvernamentale Stop Bully Romania. „Acest incident a avut loc în Targu Jiu în data de 05.09.2020. Dacă ştie cineva mai multe despre caz si ne poate oferi câteva informaţii despre agresoare si victima”, se arată în postarea celor de la Stop Bully Romania.

Victima, umilită și lovită cu picioarele

Scenele au un impact puternic emoțional. Fata agresată a fost umilită în ultimul hal de agresoare. Mai întâi este pusă în genunchi, apoi este scuipată și pălmuită. La un moment dat, agresoarele o lovesc cu picioarele și o trag de păr cu bestialitate, toate în același timp. Scena cumplită se petrece afară, într-un loc probabil mai ferit, cu multă vegetație.

„O leșinăm, lasă-mă să am și eu sclavă”, țipă una dintre agresoare în timp ce continuă să o pălmuiască pe adolescentă. Adolescentele care apar în imagini au fost deja identificate de polițiști și au fost audiate alături de părinți, potrivit Gazeta de Sud.

Agresoarele au fost duse la audieri

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, susține IPJ Gorj.

Imaginile revoltătoare filmate la Târgu Jiu și care circulă pe rețelele de socializare de 2 zile au îngrozit opinia publică, stârnind reacţii vehemente în mediul online.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional

author avatar
Andreea Vlad
2.854 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger