AcasăNewsImagini revoltătoare într-un spital din Vâlcea. Bolnavii stau câte doi în pat....

Imagini revoltătoare într-un spital din Vâlcea. Bolnavii stau câte doi în pat. Trebuie să vină de acasă cu medicamente – VIDEO

spitalImagini revoltătoare într-un spital din Vâlcea. Bolnavii stau câte doi în pat. Trebuie să vină de acasă cu medicamente - VIDEO / captură video

Imagini revoltătoare într-un spital din Vâlcea, unde pacienții au ajuns să stea și câte doi în pat.

Lenjerie murdară, pereții, mobilierul, obiectele sanitare într-o stare avansată de degradare, pacienții obligați să stea câte doi în pat.

Pacienții, tratați în condiții insalubre

Acestea sunt acuzațiile lansate de către un consilier local care a vizitat recent Spitalul Municipal Drăgășani și care a fost șocat de situația pe care a întâlnit-o acolo.

„N-am cum să tac când știu lucrurile astea. Și mă voi opri doar când va fi făcută ordine. Aici e vorba despre oameni și sănătatea lor. Despre viața lor! Și la un moment-dat poate fi vorba și despre sănătatea și viața noastră. Ce vom face atunci? Vom fi nevoiți să ajungem aici? Eu nu vreau așa ceva!

Vreau ca cei responsabili să ia urgent masurile necesare sau să fie trași la răspundere! Prea multă bătaie de joc, de prea mult timp! În poze pe Facebook se laudă primarul că face investiții în sănătate. Pe SEAP contractele de milioane de euro. Dar realitatea bate orice imaginație”, este mesajul postat de un consilier local, Marian Roșca pe o pagină de socializare.

La sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanții Casei de Asigurări s-au deplasat acolo și au demarat un control.

Bătrână cărată cu roaba de vecini

Tot în Vâlcea a fost semnalat luna trecută o situație incredibilă. O bătrână cu picioarele amputate a fost cărată cu roaba de vecini pentru a ajunge la spital sau acasă. Imaginile surprinse în comuna vâlceană Golești în luna ianuarie a acestui an, dar care abia în februarie au ajuns în atenția publicului, arată neputința autorităților de a crea o infrastructură normală pentru secolul în care trăim, dar și tragedia unor familii care deseori trebuie să apeleze la mila vecinilor pentru a ajunge la spital sau acasă.

author avatar
Andreea Vlad
405 afisari

3 COMENTARII

  1. Rafila vrea sa reduca numarul de paturi din spitale. Asta inseamna sa n-ai habar de realitate.
    E greu pentru pacient. Mai intai trebuie sa se programeze la medicul de familie ( nimeni nu stie cand va fi bolnav). Acesta ii da trimitere la o clinica de stat. Acolo iarasi programre, si cu noroc peste 3 luni va fi consultat. Dezastrul incepe daca va fi internat. Acolo va capata noi si noi microbi, virusi si boli.
    Conditiile sunt mizerabile, toalete pe hol la siatanta mare de salon. Majoritatea sunt defecte. Medicii in schimb au toalete separate . De ce ?
    Platim CASS ca sa se imbuibe unii cu bani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger