AcasăNewsImagini revoltătoare! Femeie lovită și jignită de primar: „Mi-a dat cu pumnul...

Imagini revoltătoare! Femeie lovită și jignită de primar: „Mi-a dat cu pumnul în bot”(VIDEO)

primarImagini revoltătoare! Femeie lovită și jignită de primar: „Mi-a dat cu pumnul în bot”(VIDEO)

Imagini halucinante au fost surprinse, recent, într-o localitate vrânceană. O femeie care îl trage la răspundere pe primar din cauza mizeriei lăsate de muncitori la ea în poartă este lovită, îmbrâncită și jignită de edil.

Scenele au fost filmate chiar de ea și au ajuns în spațiul public, relatează Realitatea PLUS.

Este vorba despre edilul din comuna Corbița, aflată la limita județelor Vrancea și Bacău.

Primarul social-democrat Emil Tacu, care are la activ 5 mandate, a mers zilele trecute să curețe spațiul verde împreună cu câțiva angajați de la primărie. Din circumstanțe necunoscute, a ajuns să se facă mizerie la poarta femeii, care i-ar fi reproșat situația creată.

Șicane între primar și femeie

Pentru că aceasta a protestat față de gestul primarului, Tacu a jignit-o și a bruscat-o. Ba chiar a făcut-o „bețivă”, iar pe soțul ei „dobitoc”. La un moment dat, pe imagini, se vede cum primarul o îmbrâncește și o bagă forțat în curte pe femeie.

„Uitați cum mi-a dat cu pumnul în bot!”, iar apoi discuția a continuat până când se aude cum edilul îi spune „Ești o bețivă”.

Femeia, care a filmat toată scena și astfel imaginile au ajuns în spațiul public, a spus ca îl va da în judecată pe edil pentru că nu este normal un astfel de comportament.

Acuzat că a omorat pisica vecinei cu puşca de vanătoare

Emil Tacu

În urmă cu câțiva ani, primarul comunei Corbiţa, Emil Tacu, a fost acuzat că a omorât cu o armă de vânătoare o pisică. Proprietara animalului susţinea la momentul respectiv că edilul a tras cu arma pe care o deţine în pisică.

Speriată de zgomotul împuşcăturii, femeia a ajuns la Spitalul municipal Adjud. Tânăra susţinea de asemenea că edilul a dorit să se împace în schimbul unei sume de bani, potrivit ziaruldevrancea.ro.

author avatar
Andreea Vlad