AcasăNewsImagini rare și foarte simpatice! Pui de mistreț filmați mergând prin zăpadă,...

Imagini rare și foarte simpatice! Pui de mistreț filmați mergând prin zăpadă, într-o pădure din România – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Romsilva

Imagini inedite, cu mai mulți pui de mistreț, au fost filmate într-o pădure din România, mai exact din județul Suceava.

Si au fost făcute publice recent de Romsilva. În înregistrarea video pot fi văzuți cinci mistreți mititei care merg prin zăpada mai înaltă ca ei, pe o potecuță care le permite să înainteze fără prea mari dificultăți.

„Cinci godaci de mistreț, simpatici foc și cu râtul alb de zăpadă, surprinși de colegul nostru Adi Luca într-o pădure administrată de Romsilva-Ocolul Silvic Putna din cadrul Direcției Silvice Suceava.

Arealul mistreţului în România este larg răspândit, trăind în zona de câmpie, în Delta Dunării şi până în zona de munte”, explică miercuri reprezentanții Romsilva, într-o postare pe pagina de Facebook a Regiei Naționale a Pădurilor.

Romsilva – Directia Silvica Suceava administrează, prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 270 de mii de hectare păduri de stat, punctează aceeași sursă.

Căprioare filmate traversând o șosea din județul Suceava

Și nu sunt singurele imagini inedite surprinse recent, în care apar animale care trăiesc, de obicei, în păduri. Nu mai puțin de șapte căprioare au fost filmate la marginea unei comune din județul Suceava, în timp ce treceau strada, anunță joi știrileprotv.ro.

După ce au traversat șoseaua, animalele s-au îndreptat către un teren agricol din apropierea carosabilului. Cel mai probabil, căprioarele voiau să ajungă în pădurea din apropiere.

author avatar
Andrei Coman
780 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger