AcasăNewsImagini jenante pentru Poliția Română! Polițist gol pușcă, în mașină cu o...

Imagini jenante pentru Poliția Română! Polițist gol pușcă, în mașină cu o colegă de serviciu

politiePolițistul care a provocat un accident mortal la Buzău, reținut! Ce acuzații îi aduc procurorii

Momente jenante pentru Poliția Română. Un agent de poliție din județul Vaslui a fost surprins gol pușcă în mașina Poliției, făcând sex cu o colegă de serviciu.

Incidentul a avut loc în vară! La momentul respectiv, cazul a ajuns și în atenția ministrului Lucian Bode, care a decis să-l plaseze celor de la Direcția Generală de Informații și Protecție Internă “215”.

Unde a dus ancheta ordonată chiar de ministrul Internelor

În IPJ Vaslui s-a demarat o amplă ancheta pentru identificarea bărbatului, care s-a finalizat destul de repede. Polițistul surprins cu pantalonii în vine a fost pensionat de urgență și scandalul s-a stins.

politist
foto Vremea Nouă

El s-a scuzat față de colegi spunând că nu a vrut să facă breasla de râs și pur și simplu este victima unei răzbunări. Poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată dintr-un Jeep negru care-l urmărea de ceva vreme, scrie Vremea Nouă.

Partenera de sex a agentului ar putea fi scoasă din operativ, deoarece nu se pune problema de pensionare, din cauză că este mult prea tânără.

author avatar
Andreea Vlad
1.393 afisari

5 COMENTARII

  1. Mda ,el nu-i vinovat deloc
    Practic panarama de individ pe care l-a amendat anterior i-a tras pantalonii de pe cwur in jos si apoi l-a fotografiat in aceasta ipostaza jenanta
    Dar nu-i nimic
    Omul isi mananca linistit acum pensia babana probabil la varsta de 40 si putin de ani

  2. „este victima unei răzbunări”
    -nu e din razbunare,
    nu am aflat daca era normal sau anal!

    • @Alex 2022-10-24 16:36 16:36:13
      ” munca”….VOI NU CUNOASTETI ACEST CUVANT,NU DOAR CEI DIN SNA,GENERATIA DUPA 1990 IN GENERAL.VETI CUNOASTE:MUNCA FRIGUL FOAMEA SARACIA LIPSURILE UMILINTA SAMD.PANA ACUM ATI „CUNOSCUT” STIMA DE SINE,IMAGINE ETC

  3. Iti răcești gura de pomană. Omoara ei copii pe trecerea de pietoni si sunt bine mersi. Ministrul lor trebuie bagat la puscarie ca el patroneaza crimele lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger