AcasăNewsImagini ireale! S-a dus cu păpușa gonflabilă la o benzinărie din Capitală!...

Imagini ireale! S-a dus cu păpușa gonflabilă la o benzinărie din Capitală! Ce a încercat să facă

sursa foto: captură video cancan.ro

Dacă de obicei la o benzinărie opresc șoferii care vor să facă plinul mașinii, să verifice presiunea aerului din roți sau să cumpere o apă ori un suc, o situație cu totul ieșită din tipare a fost surprinsă în imagini, într-o stație de alimentare, iar înregistrarea video are toate șansele să se viralizeze.

Scene uluitoare la o benzinărie, acolo unde un bărbat a venit cu o păpușă gonflabilă, cu gândul să o umfle. Nu pare să-i fi păsat că îl vede cineva și că unii s-ar putea amuza sau mira de gestul său. Imaginile au fost făcute publice de cancan.ro. Potrivit sursei menționate, acestea au fost surprinse într-o benzinărie din Capitală.

Bărbatul a fost filmat în timp ce umflă păpușa gonflabilă, după ce a montat pompița de aer la aparat. La un moment dat, când probabil a considerat că e suficient, s-a grăbit să pună dopul, astfel încât păpușa gonflabilă să nu piardă aer.

La un moment dat, pe filmare se aude vocea unui bărbat, foarte posibil un trecător prin zonă, care-i dă de înțeles că efortul său e cam zadarnic, pe motiv că păpușa ar fi spartă. „E spartă, bre, nu mai merge!”, se poate auzi acesta.

Filmarea durează doar câteva secunde, iar imaginile nu au nevoie de prea multe comentarii. Imaginile pot fi văzute AICI.

author avatar
Andrei Coman
853 afisari

6 COMENTARII

  1. Nuuu! Sigur e un rezist de al lui Ciolos sau e ala cu trotineta ,prajina aia proasta barna !

  2. Mai mult ca sigur, nu e TFL-ist fiindca e de-a dreptul rasist. Voi nu vedeti ca in film se pregateste exploatarea sexuala a unei papusi gonflabile de culoare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger