AcasăNewsImagini infioratoare filmate de un medic intr-un spital din Capitala (VIDEO)

Imagini infioratoare filmate de un medic intr-un spital din Capitala (VIDEO)

(foto: captura video Gazeta Sporturilor)

La o zi de cand s-a aflat despre cazul unei femei careia i-a fost administrat, luna trecuta, la Spitalul de Arsi din Capitala, la transfuzie, sange dintr-o alta grupa decat cea de care avea nevoie, intre timp pacienta pierind, o noua situatie ajunge in atentia responsabililor din Sanatate, din directia aceleiasi unitati spitalicesti in care, se stie, au ajuns, toamna anului trecut, si raniti din incendiul care a devastat „Colectivul”.

(foto: captura video Gazeta Sporturilor)

Este vorba despre o filmare surprinsa chiar de catre un medic al unitatii spitalicesti aflate pe Calea Grivitei din Capitala, publicata pe site-ul tolo.ro. Sunt imagini de necrezut, cu un pacient cu arsuri grave, internat la Terapie Intensiva, pe pielea caruia misunau – in zona urechii- ceea ce se descriu a fi larve de muste.

Inregistrarea ar data din urma cu doua zile. Intre timp, s-a aflat ca barbatul respectiv a murit. „Sunt oameni internati la Arsi in urma cu 10-11 zile. Au fost adusi direct la noi. Cum sectia e plina de muste, ceea ce se vede pe filmare sunt, cu mare probabilitate, larve de muste”, sustine doctorul care a filmat situatia infioratoare si care a trimis imaginile catre jurnalistul Catalin Tolontan, astfel incat situatia sa fie facuta publica.

Si mai grav este ca medicul respectiv sustine, pentru aceeasi sursa, faptul ca ar mai fi un pacient in situatie similara. „Mai e un caz identic, insa n-am reusit sa-l filmam decat pe acesta”, mentioneaza cadrul medical care a decis sa scoata intreaga poveste la lumina, in speranta ca se va schimba ceva in bine pentru oamenii care ajung la acest spital.

Iar urmarile difuzarii acestor imagini, despre care va avertizam ca sunt foarte greu de privit si ca va pot afecta emotional, nu s-au lasat asteptate. In sensul in care s-a anuntat demararea unei verificari la Spitalul de Arsuri si Chirurgie Plastica.

Apelul unui medic de la Spitalul de Arsi: ”Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger