AcasăNewsImagini inedite de la petrecerea de nunta a Olgutei Vasilescu (VIDEO)

Imagini inedite de la petrecerea de nunta a Olgutei Vasilescu (VIDEO)

Mirele si mireasa l-au incadrat pe seful PSD si au cantat cu toata convingerea

A fost distractie, seara trecuta, in incinta pe care Lia Olguta Vasilescu si senatorul Claudiu Manda au ales-o pentru a petrecere alaturi de sutele de cunostintei si prieteni, in cinstea casatoriei lor de luna trecuta.

Mirele si mireasa l-au incadrat pe seful PSD si au cantat cu toata convingerea

De la evenimentul important din viata celor doi indragostiti nu au lipsit Liviu Dragnea, care a venit insotit de iubita lui Irina, premierul Dancila, prezenta la petrecere alaturi de sotul acesteia, dar si alti social-democrati.

S-a cantat si s-a dansat, ba chiar s-a recreat, la un moment dat, o atmosfera demna de un stadion plin cu suporteri ai Universitatii Craiova. Atat mirele, cat si mireasa au dovedit ca stiu versurile imnului echipei din Banie, imaginile urmatoare, postate pe Facebook chiar de Olguta Vasilescu, orele trecute, sunt graitoare:

author avatar
Cristina Stefan
519 afisari

7 COMENTARII

  1. PATRIARHUL ROMANIEI acoperitul DANIE CE ZICE…..??? CA ACESTE NULITATI UMANE CARE DECID SI CONDUC DESTINELE UNOR RAMASITE DIN POPORUL ROMAN SE DESTRABALEAZA IN POSTUL MARE -AL PASTELUI….??

  2. Ante – comentatorul are dreptate. Niște nulități. Cît despre Post, ce să spui? Au, ăia, vreo legătură cu el sau, măcar, cu Dumnezeu?

  3. Daca canonul ortodox interzice nunta in post atunci nu poti face nunta. Nu exista jumate de nunta, nunta la biserica si nunta la cort, exista Nunta ca intreg. Daca tata fiului marxist, soacra mica securista nasu tortionar iar ginerica neomarxist, greu de crezut ca nu o sa faca nunta in Vinerea Mare cu seara de miere in Sambata Neagra. Esta era cultul comunist in sambata Pastilor deschidea partidul carciumi discoteci baruri si cluburi special ca tinerii sa nu simta Sfanta Inviere si sa se fie distrasi de biserica si familie sa se gandeasca la femei si alcool. Dizidentii politici primeau sarmale si carne doar in Saptamana Mare cand nimeni nu manca carne… de Sf. PASTE reveneau la terci… Atunci sa revin la Invierea comunista, toti il injurau pe popa sa termine odata sa plece la discoteci…
    Trebuie facut de Bor ca, clericul sa ceara inainte de slujba tainei casatoriei, facturi cu ziua mesei festive la restaurant, pt ca induce o culpa la care nu cred ca vrea sa intre. Aceea de a manca de dulce a incalca dogma crestina prin separarea nuntii bisericesti de nunta de petrecere . Eu nu stiu cum poate da un popa astfel de dezlegări cand el, trebuie sa binecuvinteze bucatele si mirenii?!…

  4. Nu exista meniu de post de nunta. E o tampenie. Dar exista meniu de post in restaurant.

  5. ANUNT IMPORTANT IN PRESA PSDISTA , DAT DE BUFONUL CODRIN STEFANECSU : MIREASA A FOST FATA MARE IN NARA STINGA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger