AcasăNewsImagini incredibile! Un consilier local de la sectorul 1 a intrat de...

Imagini incredibile! Un consilier local de la sectorul 1 a intrat de la duș direct în ședința online. „Tehnica mai joacă feste” – VIDEO

sursa foto: captură video

Un consilier local de la sectorul 1 a reușit, fără să vrea, firește, să stârnească râsete în ședința de vineri, după ce a apărut într-o ipostază mai greu de imaginat, chiar dacă era vorba de o întrunire la care ar fi urmat să participe de la distanță, prin intermediul Internetului.

E vorba despre un consilier local la Primăria Sectorului 1, din partea PSD. Care a intrat online, vineri dimineață, la momentul la care s-a început apelul nominal al consilierilor locali, la început de ședință. Până aici nimic surprinzător.

Doar că Alberto Iosif Caraian, consilier PSD, a intrat online în ședință, având deschisă camera video a dispozitivului de pe care se logase, chiar dacă era dezbrăcat, din duș, potrivit digi24.ro.

Coleg: „Apreciem dedicarea, dar închide camera”

După cum se poate observa din imagini, din primele momente în care acesta apare în cadru se aud râsete pe fundal. Semn că ai săi colegi s-au amuzat de acest episod neanticipat.

„Albert, apreciem dedicarea, dar închide camera”, îi transmite consilierului, la un moment dat, un coleg, în încercarea de a-i atrage atenția despre ipostaza în care apare în imagini.

Consilier: „Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări”

După acest episod, consilierul de la PSD a transmis un scurt mesaj în care a ținut să prezinte scuze pentru întâmplare. „Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare.

Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a transmis Caraian, pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Coman
502 afisari

6 COMENTARII

    • Parca trebuia sa fie la munca la ora aia.
      Dar consilierii nu inteleg ce e aia munca .
      Si are o privire care emana multa inteligenta 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger