AcasăNewsImagini incredibile! Șeful Metrorex deschide cu o rangă ușa unui chioșc de...

Imagini incredibile! Șeful Metrorex deschide cu o rangă ușa unui chioșc de la metrou: „Hai că nu poți, fraiere!” – VIDEO

MetrorexImagini incredibile! Șeful Metrorex deschide cu o rangă ușa unui chioșc de la metrou: „Hai că nu poți, fraiere!” - VIDEO / captură Digi 24

Noul director Metrorex, Ștefan Paraschiv, s-a implicat direct în acțiunea de evacuare și de demolare a primelor chioșcuri de la metrou. Acesta a coborât în subteran și a pus mâna pe o rangă pentru a deschide ușa unui magazin închis, înainte de a fi demolat.

Totul s-a întâmplat la stația de metrou Ștefan cel Mare, sub tirul scandărilor și huiduielilor comercianților, ținuți la distanță de un cordon de polițiști și jandarmi.

„N-au voie… Nu ție rușine să pui mâna pe rangă, nesimțitule”, se aude cum strigă un comerciant în timp ce șeful Metrorex pune mâna pe rangă și începe să forțeze ușa chioșcului. „Hai că nu poți, fraierule”, strigă o femeie din spatele jandarmilor când șeful de la Metrou eșuează la prima încercare de a deschide ușa chioșcului.

„Poliția și jandarmii nu au altceva de făcut decât să asiste cum un director… pus tot de lume să dea drumul și să spargă magazinul. Praful să se aleagă de tine! Javră ordinară! Hai intră în magazin, jegule”, strigă o altă femeie.

La operațiune a participat, încă de la început, primarul sectorului 2, pe al cărui teritoriu administrativ se află stația de metrou Ștefan cel Mare.

author avatar
Andrei Ștefan