AcasăNewsImagini incredibile! Mai mulți porci, filmați în fața Aeroportului din Timișoara -...

Imagini incredibile! Mai mulți porci, filmați în fața Aeroportului din Timișoara – VIDEO

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Situație rar întâlnită, surprinsă în imagini. Câțiva porci au fost filmați în fața Aeroportului din Timișoara. Lesne de înțeles, imaginile s-au răspândit cu repeziciune pe Internet.

Imaginile incredibile au fost surprinse recent în Timișoara. Chiar în fața aeroportului din orașul de pe Bega.

Animalele, nestingherite, se aflau la terminalul plecări Schengen, unde pășteau iarba, potrivit fanatik.ro.

În plină zi, trei porci – cel mai probabil „porniți” de „acasă” în căutare de hrană – au ajuns să pască iarba din fața terminalului aeroportului internațional. Au găsit o bucată de gazon și au început să mănânce iarba proaspătă.

Foarte liniștiți și preocupați să se înfrupte din gazon, cei trei porci – de dimensiuni considerabile- n-au părut deloc deranjați de persoanele care se aflau în apropiere. Și care, după cum era de așteptat, au pus mâna pe telefoane pentru a imortaliza imaginile inedite.

Un bărbat a filmat momentul în care cei trei porci se aflau pe gazonul din fața aeroportului din Timișoara. Imaginile au ajuns la cei de la opiniatimisoarei.ro, care le-au făcut publice. „Ce să facem, uite, prim-miniștrii noștri la Aeroport”, se aude spunând bărbatul, pe filmarea realizată, cel mai probabil, cu un telefon mobil.