AcasăNewsImagini incredibile intr-un club de noapte din Cluj! I-a macelarit cu sabia!...

Imagini incredibile intr-un club de noapte din Cluj! I-a macelarit cu sabia! (VIDEO)

Un razboi mai vechi intre o grupare de interlopi, din Cluj, si angajatii unei firme de paza a facut din nou victime.

Ultimul episod din disputa dintre cele doua gasti a avut loc pe 26 ianuarie, insa abia acum au aparut, pe internet, imaginile incredibile surprinse de camerele de supraveghere.

Flaviu Breaz, un tanar din Cluj, a patruns intr-un celebru club de noapte din oras si i-a atacat cu sabia pe angajatii firmei de paza. Breaz l-a lovit cu sabia in cap pe unul dintre agenti care statea la o masa.

Imediat dupa aceea, evz.ro anunta ca atacatorul a vrut sa fuga din club, dar a fost alergat de mai multi barbati si a reusit sa dispara abia dupa ce l-a mai lovit pe unul dintre acestia cu sabia in zona cefei.

Flaviu Breaz este dat disparut de politistii clujeni insa, cum victimele sale au nevoie de cel putin 40 de zile de spitalizare fiecare, tanarul va fi acuzat de tentativa de omor.

Sursa amintita precizeaza ca disputa dintre Flaviu Breaz si angajatii firmei de paza a izbucnit anul trecut, cand Breaz a distrus un magazin din localitatea Floresti. Tanarul a recurs la gestul respectiv pentru a se razbuna, dupa ce a mancat un salam din magazinul respectiv si s-a ales cu o toxiinfectie alimentara.
Retinut atunci pentru 24 de ore, Breaz a fost cercetat ulterior in stare de libertate, considerandu-se ca nu reprezinta un pericol public.

sursa foto: ziuanews.ro

[youtube]Ftf-49D5ffk[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger