AcasăNewsImagini incredibile avându-l ca protagonist pe liderul protestatarilor din Piața Victoriei. Cu...

Imagini incredibile avându-l ca protagonist pe liderul protestatarilor din Piața Victoriei. Cu ce explicații a venit – VIDEO

O serie de imagini puțin spus controversare au ajuns publice, după ce un post TV a prezentat imagini cu liderul formațiunii politice AUR, George Simion, schimbând plăcuța de înmatriculare a unui autocar aflat în apropierea sediului Guvernului. Lucru deloc permis de lege.

Mai exact, acesta ar fi schimbat numărul autocarului de la B-107-VHS la B-107-VSH, potrivit site-ului Realitatea PLUS, post care a obținut imaginile, dar și o primă reacție din partea lui Simion. „În ultima lună și jumătate am primit amenzi în valoare de 20.000 de lei pentru că am făcut manifestări electorale pentru a promova partidul AUR, care luptă împotriva sistemului. (…) Am solicitat celor de la Înmatriculări să ni se dea numărul și mi-au spus că l-au pierdut. Imediat ce am ajuns în Piața Victoriei au spus că l-au găsit. L-am pus în autocar și ulterior am făcut schimb între ele”, a susținut cel considerat protestataru-șef din Piața Victoriei.

Imaginile următoare nu au nevoie de prea multe comentarii:

author avatar
Andrei Coman
584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger