AcasăNewsImagini incredibile! Autospecială de poliție, distrusă de un bărbat cu un ciocan....

Imagini incredibile! Autospecială de poliție, distrusă de un bărbat cu un ciocan. „Nu suport poliția” – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Sindicatul Europol

O autospecială aparținând unui post de poliție din județul Caraș-Severin a fost avariată serios. Totul, ca urmare a unui gest greu de crezut pe care l-ar fi săvârșit un bărbat, identificat între timp și plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Imaginile cu felul în care a ajuns să arate mașina de poliție după ce a fost distrusă cu un ciocan au fost făcute publice luni, 24 aprilie, de către reprezentanții Sindicatului Europol. Din câte se poate vedea, autospeciala s-a ales parbrizul și cu resturile geamurilor sparte. Incidentul s-a produs la „adăpostul” întunericului.

În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini.

Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o “autospecială” de politie duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin.

Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor”, susțin reprezentanții Sindicatului Europol, într-o postare pe Facebook.

<<Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport poliția” >>

Conform sursei citate, bărbatul care s-ar face vinovat de distrugerea autospecialei oamenilor legii a fost identificat. Și plasat sub control judiciar. Acesta ar fi venit și cu o motivare pentru această faptă șocantă. „Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport poliția” dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte”, conform precizărilor Sindicatului Europol.

author avatar
Andrei Coman
217 afisari

2 COMENTARII

  1. pai si cu nevinovatii ucisi de politisti in bataie sau cu spray paralizant si pentru care nu a paltit niciun politist cum ramne? cazul sectia 16, cazul de la vatra dornei etc. la astea nu se idigneaza si autosesizaeaza onor europol?

  2. „… în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) …”
    Si vreti salarii mai mari, nu-i asa? Ca vorba aia, efractorul in mijlocul noptii isi face somnul de frumushatza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger