AcasăNewsImagini impresionante cu incendiul violent care a cuprins hotelul din Dubai, in...

Imagini impresionante cu incendiul violent care a cuprins hotelul din Dubai, in noaptea de Anul Nou (VIDEO)

Au fost momente greu de imaginat pentru turistii aflati intr-un hotel de lux situat in centrul spectaculosului Dubai, pregatiti sa sarbatoreasca Anul Nou intr-un decor unic. Printre ei, se numarau si cativa romani, toti fiind, insa, in siguranta, ulterior declansarii incendiului care a afectat constructia cu zeci de etaje.

La un moment dat, cu destul de scurta vreme inainte de trecerea in 2016, la unul dintre etajele constructiei aflate in apropierea celui mai inalt hotel din lume- Burj Khalifa, destinatie aleasa de un numar semnificativ de turisti pentru petrecerea din noaptea dintre ani, a izbucnit un incendiu violent, care s-a propagat cu mare repeziciune.

Realizand pericolul, reprezentantii hotelului afectat de foc au evacuat de urgenta turistii cazati in unitatea respectiva.

Mobilizarea a facut sa nu existe victime cu leziuni grave, ci doar un numar de 16 persoane care – potrivit presei internationale- s-au resimtit fie ca urmare a aglomeratiei din momentele in care toata lumea incerca sa iasa cat mai repede din cladirea cuprinsa de flacari puternice, fie a faptului ca au inhalat fumul degajat de flacari.

In hotelul respectiv erau si cativa romani insa, conform informatiilor oferite de MAE, citat de b1.ro, nu sunt vesti care sa indice faptul ca vreunul dintre ei ar fi avut de suferit de pe urma incidentului.

Imaginile surprinse la fata locului – din hotelurile invecinate, sau pur si simplu de pe strazile din jurul contructiei afectate de foc- sunt impresionante. Pagubele materiale sunt semnificative, avand in vedere ca mai multe etaje ale hotelului cu 63 de niveluri au fost afectate de flacarile violente.

[youtube]lN6ahc_YqfQ[/youtube]

[youtube]yCvrgdLfeyY[/youtube]

[youtube]Mz4yYPZMseI[/youtube]

[youtube]kC2EjucMa-o[/youtube]

[youtube]e9C9VFUBFoI[/youtube]

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger