AcasăNewsImagini impresionante. Ce a lasat in urma Uraganul Irma (VIDEO)

Imagini impresionante. Ce a lasat in urma Uraganul Irma (VIDEO)

Katrina – care a produs efecte uriase, in urma cu 12 ani, si a ramas in memoria tuturor mai degraba ca „dezastrul Katrina” – nu se compara, din pacate, cu Irma, uraganul de categoria 5 care a adus rafale ametitoare de vant, de peste 200 km/h, dar si inundatii insemnate, cauzand cel putin opt pierderi de vieti omenesti, din cate a notat presa internationala, si producand pagube insemnate.

De altfel, imaginile ajunse pe Youtube, in ultimele ore – fie prezentate de televiziunile de stiri, fie filmate de amatori – stau marturie unei realitati crunte. Trebuie spus ca americanii aflati in calea furiei naturii, ce poarta numele Irma, au fost sfatuiti fie sa plece, fie, daca nu se afla in zone de un real pericol, sa se aprovizioneze cu apa potabila si alimente.

Dupa ce a lovit Caraibe, uraganul se indrepta catre Florida.

[youtube]dm98jHJb6SY[/youtube]

[youtube]MxWgyTm98bM[/youtube]

[youtube]IpXCjdiCrLs[/youtube]

[youtube]YnKwhaTCqaM[/youtube]

sursa foto: captura youtube

145 afisari

1 COMENTARIU

  1. 10-09-2017. 9+2+1-7=5 GOD; 10+2+1+7=20 JESUS CHRIST; 9-2-1+7=13 MARY; 10-2-1+7=14 ELIJAH TISHBITE numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care indică proveniența uraganului Irma în Florida, USA și ziariștii de la cotidianul Național sînt obligați să-l introducă în articole.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger