AcasăNewsImagini horror. Tragedie pe calea ferata in Turcia: 14 victime (VIDEO)

Imagini horror. Tragedie pe calea ferata in Turcia: 14 victime (VIDEO)

Ziua de joi a inceput cu o vesti ingrozitoare despre pasagerii unui microbuz lovit de un tren, pe o cale ferata din Turcia.

Cel putin noua oameni au pierit, iar alti cinci au fost dusi de urgenta la spital, pentru ingrijiri. Victimele, muncitori aflati in drum spre lucru, au fost preluate de la locul cumplitului accident cu mai multe ambulante. Tragedia a avut loc in Mersin, in dreptul unei treceri la nivel cu o cale ferata, semnalizata cu bariera.

Pana la aceasta ora nu se stie cum de a ajuns microbuzul plin cu muncitori pe linia ferata, in conditiile in care bariera ar fi trebuit sa fie coborata, dat fiind faptul ca se apropia o garnitura in viteza. Oficialii locali, citati de BBC, sustin ca exista posibilitatea ca bara de marcaj sa fi fost ridicata, iar soferul sa fi considerat ca nu exista pericol, ca urmare a accelerat, incercand sa traverseze calea ferata.

Din nefericire, mircobuzul a fost izbit in plin de locomotiva unui tren de calatori, autovehiculul transformandu-se intr-un morman de fiare in care au ramas captivi, pana la sosirea echipajelor de prim-ajutor, pasagerii aflati inauntru. Imaginile surprinse la fata locului sunt greu de privit.

O ancheta este in plina desfasurare, urmand ca toate concluziile specialistilor cu privire la cauzele producerii accidentului sa fie prezentate cat de curand.

[youtube]OqKKIWa4qQw[/youtube]

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger