AcasăNewsImagini HORROR! Hotul fuge cu masina, cu tot cu proprietarul care se...

Imagini HORROR! Hotul fuge cu masina, cu tot cu proprietarul care se agata de ea! (VIDEO)

S-a prins cu disperare de camioneta plin cu mere si a incercat din rasputeri sa-l impiedice sa fuga cu agoniseala lui. Desi a realizat ca in orice moment se poate rani sau poate fi lovit de o alta masina, a facut tot ce a putut pentru a-l opri pe individul care ii furase recolta.

Britanicul in varsta de 48 de ani a alergat cat a putut dupa masina, insa cum hotul a calcat serios pedala de acceleratie, vrand sa se faca rapid nevazut, nu s-a putut prinde de manerul portierei, cum isi propusese, in tentativa periculoasa de a sari in camioneta din mers. A cazut si a fost tarat aproape 10 metri, fiind la un pas sa ajunga sub rotile remorcii aflate in spatele autovehiculului in care se aflau pretioasele mere.

Conform The Sun, in urma incidentului absolut infiorator, surprins de o camera de supraveghere montata pe o cladire aflata pe strada pe care a fugit hotul de fructe, proprietarul masinii s-a ales cu rani grave la un picior si nici acum, la trei luni de la accident, nu e complet refacut. Nici sufleteste nu si-a revenit, fiind inca puternic marcat de momentul prin care a trecut fara sa vrea. Individul care a calcat acceleratia masinii „de imprumut” a ajuns la inchisoare.

Sursa imagini: The Sun

1.326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger