AcasăNewsImagini greu de privit, intr-un spital cunoscut din Capitala. Ministru: Masurile vor...

Imagini greu de privit, intr-un spital cunoscut din Capitala. Ministru: Masurile vor fi drastice (VIDEO)

E trist sa vezi ca sunt dati in care unii pacienti au de indurat, pe langa durerea fizica de ii trimite in spital, si umilinte din partea personalului medical.

Imagini greu de privit si cu totul reprobabile ar fi fost surprinse, recent, la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului Municipal (Universitar) din Capitala s-au raspandit cu repeziciune in mediul online si la televiziunile de stiri. La un moment dat, pe inregistrare se vad mai multe angajate in preajma patului unui pacient. Tonul folosit si situatia in care il pun pe omul ajuns la unitatea medicala in cautare de ajutor, nu de bataie de joc nu lasa loc de prea multe interpretari.

Intervenind telefonic, joi, la un post TV care a difuzat imaginile, ministrul Sanatatii a dat de inteles ca situatia – scandaloasa, in opinia multora din randul celor care au privit inregistrarea video de mai jos – nu va ramane fara urmari. „Masurile vor fi drastice. Am discutat cu cei din conducerea spitalului, maine vor convoca de urgenta o comisie de disciplina, care va stabili sanctiunile care se vor aplica celor trei infirmiere (…) aceste sanctiuni pot sa mearga pana la desfacerea contractului de munca”, a anuntat Sorina Pintea, la Antena3.

Va avertizam ca urmeaza imagini ce va pot afecta emotional:

253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger