AcasăNewsImagini emotionante din fata spitalului in care este internat Michael Schumacher! (VIDEO)

Imagini emotionante din fata spitalului in care este internat Michael Schumacher! (VIDEO)

(foto: yourautostuff.com)

Schumacher are sustinatori inimosi, care, de ziua lui, s-au gandit sa faca un gest de suflet. S-au strans cu zecile in fata cladirii spitalului in care este internat, de duminica incepand, fostul pilot de Formula 1.

(foto: yourautostuff.com)

Imbracati in rosu si purtand insemnele brand-ului Ferrari, oameni de toate varstele au venit in fata unitatii medicale din Grenoble, Franta, pentru a face un gest special adresat lui Schumacher, a carui zi de nastere este pe 3 ianuarie. Au avut pancarte si steaguri pe care au scris mesaje de sustinere, insa nu au scos un cuvant. A fost o manifestare desfasurata intr-o liniste totala, cu gandul la Schumacher, aflat pe un pat de spital, in coma indusa. Cei prezenti si-au aratat sustinerea fata de marele campion, care vineri a implinit 45 de ani, sperand ca acesta sa depaseasca aceste zile grele. „Schumi, suntem alaturi de tine si de familia ta”, i-au transmis admiratorii veniti atat din Italia, cat si din alte zone ale Frantei.

[youtube]SNUGlSlGt-M[/youtube]

Campionul mondial de Formula 1, titlu pe care l-a obtinut de sapte ori, de-a lungul carierei, lupta sa isi revina dupa o trauma cumplita, suferita pe partia de schi. Ajuns in grija medicilor in coma, cu o lovitura severa la cap, specialistii l-au operat de trei ori si fac tot ce le sta in putinta sa il ajute pe fostul pilot de Formula 1 sa se refaca. Starea lui Michael Schumacher e in continuare una critica, iar specialistii care il tin, permanent, sub observatie se feresc sa faca estimari despre evolutia starii de sanatate a unuia dintre cei mai indragiti driveri de F1 din toate timpurile.

Alaturi de Schumacher sunt, de duminica incepand, sotia, dar si restul familiei. De altfel, fiul germanului era impreuna cu atatal sau, in momentul in care acesta s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de o roca aflata intr-o zona de la marginea partiei pe care schiau.

[youtube]VWPupHCtQ00[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger