AcasăNewsImagini dramatice: Un autobuz a ramas suspendat pe un pod din Constanta!

Imagini dramatice: Un autobuz a ramas suspendat pe un pod din Constanta!

Un vehicul destinat transportului de persoane a ramas, pur si simplu, suspendat pe un pod din Constanta, dupa ce conducatorului i s-a facut rau la volan.

Totul s-a intamplat in urma cu doar cateva minute. Un martor a anuntat ca pe un pod din Constanta se afla suspendat un autobuz al RATC. Soferului i s-a facut rau la volan, moment in care a pierdut controlul directiei, a intrat pe contrasens, iar vehiculul s-a lovit de parapetul de protectie, pe care l-a darmat. A reusit sa opreasca autobuzul la limita, fiind foarte aproape de a pica in gol.

Dupa ce localnicul a alertat autoritatile, la fata locului au sosit echipaje de politie, dar si o ambulanta. Medicii i-au acordat primul-ajutor soferului, inainte de a-l transporta la spital, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate. Se pare ca angajatul Regiei de Transport in Comun Constanta a lesinat, dar pana la aceasta ora nu se stie daca i s-a facut rau din cauza caldurii sau are alte probleme de sanatate.

Din imaginile surprinse la locul accidentului se vede cum mijlocul de transport in comun este pe jumatate agatat de pod. Din fericire, la momentul producerii accidentului, in autobuz nu se aflau pasageri. Dat fiind ca exista riscul ca autobuzul sa cada peste casele aflate sub pasarele de beton, in zona cunoscuta drept „podul de la Butelii”, autoritatile au intervenit rapid si au asigurat vehiculul cu ajutorul mai multor franghii, inainte de a reusit sa-l tracteze pe asfalt, dupa minute bune de eforturi, conform cugetliber.ro.

Sursa foto: cugetliber.ro

1.583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger