AcasăNewsImagini dramatice: Un autobuz a cazut in gol de la 10 metri,...

Imagini dramatice: Un autobuz a cazut in gol de la 10 metri, de pe un pod din Brazilia (VIDEO)

Momente de groaza si imagini de cosmar in Rio de Janeiro, dupa ce un autobuz cu pasageri a cazut de la aproape 10 metri inaltime, de pe un pod. Cel putin sapte oameni au murit si mai multi au fost raniti grav.

O drama a ingrozit Rio de Janeiro, orasul-simbol al veseliei si al petrecerilor stradale. Imaginile de pe o artera principala a orasului au facut inconjurul lumii, miercuri. Sange, geamuri sparte si strigate disperate ale pasagerilor ramasi captivi intr-un autobuz implicat intr-un accident infiorator, pe unul dintre arterele principale ale celebrului oras brazilian. Oamenii s-au speriat ingrozitor vazand ca mijlocul de transport in comun al liniei 328 in care se aflau mai multi pasageri cade in gol de la mare inaltime.

Echipele de interventie au ajuns de urgenta la locul dramei. Pentru cel putin sapte persoane – cinci barbati si doua femei- medicii nu au mai putut face nimic si au pronuntat decesul. Potrivit Globo, alte 11 persoane au fost ranite si au fost transportate de urgenta la spital, cu mai multe ambulante, dar si cu elicopterele venite la locul accidentului.

Pentru moment nu se cunoaste exact cauza ce a dus la prabusirea autobuzului de pe pod. Potrivit sursei citate, mai multi martori sustin ca inainte de a se produce tragedia, soferul ar fi avut un schimb de replici cu unul dintre pasageri si ca este posibil ca, intr-un moment de neatentie, sa se ajunga ca autobuzul condus de el sa derapeze si sa cada in gol, dupa ce a daramat parapetul de protectie. A fost deschisa o ancheta pentru a se elucida cauzele producerii tragediei.

[youtube]eBjni8ipqiQ[/youtube]

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger