AcasăNewsImagini dramatice intr-un spital din Coreea de Sud: Zeci de morti, in...

Imagini dramatice intr-un spital din Coreea de Sud: Zeci de morti, in urma unui incendiu(VIDEO)

Cel putin 21 de persoane au pierit si alte sase au fost grav ranite. Pacientii au cazut victime unui incendiu de proportii, izbucnit in noaptea de marti spre miercuri, intr-un spital din regiunea  Janseong.

In ciuda eforturilor echipelor medicale de a stavili proportiile flacarilor, dar si a interventiei pompierilor, pentru salvarea celor 21 de oameni nu s-a mai putut face nimic. Majoritatea pacientilor au murit dupa ce s-au sufocat inhaland fumul degajat de incendiu. Persoanele erau internate intr-o aripa a unitatii medicale Hyosarang, destinate ingrijirii pacientilor varstnici, cu probleme grave de sanatate, care nu se puteau deplasa singuri.

Alti pacienti, internati la parterul cladirii cuprinse de flacari, au reusit sa iasa la timp, ajutati si de medicii si asistentele din spitalul respectiv. De altfel, potrivit BBC, o asistenta de la spitalul Hyosarang, care a ales sa incerce sa salveze pacientii si sa stavileasca proportiile dezastrului, a pierit in acest dezastru.

Pompierii au reusit, dupa zeci de minute de eforturi, sa stinga incendiul. Oamenii legii au demarat o ancheta pentru a stabili ce anume a declansat incendiul de noaptea trecuta.

[youtube]dsiuIHMaFxA[/youtube]

 

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger