AcasăNewsImagini din pasaj - VEZI cum s-a produs accidentul de tramvai de...

Imagini din pasaj – VEZI cum s-a produs accidentul de tramvai de la Lujerului – VIDEO

Accident de tramvai in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti (foto: realitatea.net)

Primele imagini de la accidentul de tramvai produs in urma cu doua saptamani in Pasajul Lujerului din cartierul Militari, filmate de camerele de supraveghere, au fost date publicitatii. 15 persoane au depus plangere impotriva unuia dintre vatmanii de pe linia 41, implicat in incidentul de pe 10 mai.

Accident de tramvai in Pasajul Lujerului: Zeci de raniti (foto: realitatea.net)

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 au audiat pana la aceasta ora 15 victime ale accidentului din Pasajul Lujerului, anunta, joi, prin intermediul unui comunicat de presa, reprezentantii Ministerului Public.

Aceste 15 persoane au formulat plangeri prealabile impotriva vatmanului, pentru vatamare corporala din culpa, mentioneaza sursa citata. „Dintre cele 15 persoane, un numar de  4 persoane prezinta leziuni mai grave (fracturi costale, fracturi de tibie, fracturi de mandibula)”, se mai arata in documentul dat publicitatii de Ministerul Public.

De asemenea, procurorii au emis citatii pentru a fi audiate celelalte victime, precum si adrese catre spitale, fiind solicitate foile de observaţie ale celor care au primit ingrijiri medicale in urma accidentului din Pasajul Lujerului, precum si deconturile acestor ingrijiri.

[youtube]w9S4kstgLaY[/youtube]

Accidentul de la Lujerului, in care au fost implicate trei tramvaie, a fost inregistrat de camerele de supraveghere din pasaj. Tramvaiele liniei 41, care circulau pe sensul spre Piata Presei Libere, s-au lovit in dimineata de joi, 10 mai. „Primul tramvai implicat in accident a ramas defect pe linie, cel de-al doilea a oprit, insa al treilea vagon n-a mai reusit sa opreasca la timp si a lovit cele doua tramvaie din fata oprite pe linie. In urma impactului, doua dintre tramvaie au deraiat, respectiv cel de-al doilea si al treilea”, peecizau, la vremea respectiva, reprezentantii RATB. Zeci de pasageri ai acestor mijloace de transport in comun au ajuns la mai multe spitale din Capitala, avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au suferit diferite rani ca urmare a producerii accidentului din Pasajul Lujerului.

464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger