AcasăNewsImagini dezolante! Clotilde Armand, Piața Domenii e plină de gunoaie! „Este o...

Imagini dezolante! Clotilde Armand, Piața Domenii e plină de gunoaie! „Este o rușine și o batjocură!” – FOTO

sursa foto: facebook/Stiri din Sectorul 1

Imagini dezolante din zona uneia dintre cele mai scumpe piețe din Sectorul 1. Mai multe fotografii cu maldăre de gunoaie care zac, pur și simplu, pe jos, în apropiere de Piața Domenii au ajuns să fie publice, astfel că le pot vedea nu doar cei care au diverse drumuri prin zonă. Ci și restul locuitorilor Sectorului 1 și ai Capitalei. 

De altfel, în apropiere de Piața Domenii – de unde cei care vor să se aprovizioneze cu fructe și legume proaspete pot merge la cumpărături – se află foarte multe construcții frumoase și chiar vile de lux.

Doar că acum despre zona din apropierea pieței amintite, situate în Sectorul 1, păstorit de către Clotilde Armand, s-ar putea spune – dovadă stau fotografiile de mai jos – că are mare nevoie de „curățenia de primăvară”.

sursa foto: facebook/Stiri din Sectorul 1

Situația a fost semnalată miercuri, 13 martie, de Știri din Sectorul 1. Se cer răspunsuri de la primărița de sector și, mai mult decât atât, să se facă, pe cât de rapid posibil, curățenie în zonă.

„Este o rușine și o batjocură la adresa fiecărui locuitor!”

„Sectorul 1 Sub Asediul Gunoiului ( zona Piața Domenii )

sursa foto: facebook/Stiri din Sectorul 1

Este o rușine și o batjocură la adresa fiecărui locuitor! 🤬 Străzile Sectorului 1, altădată un exemplu de urbanism, sunt acum un peisaj post-apocaliptic de gunoaie. 🗑️😱 Primarul Clotilde Armand, ce se întâmplă? Locuitorii merită răspunsuri și, mai important, acțiuni! 🧹👀 Fără scuze, fără întârzieri, vrem curățenie! 🆘🛑 Destul cu neglijența, destul cu murdăria.

E timpul pentru o schimbare radicală, și aceasta începe cu liderii noștri!”, se transmite într-o postare făcută de sursa citată, pe pagina de Facebook.

sursa foto: facebook/Stiri din Sectorul 1

Fotografiile devenite publice nu au nevoie de prea multe comentarii – se pot vedea maldăre de cutii – de carton, lemn sau plastic și tot felul de gunoaie aruncate la întâmplare.

Și care nu au fost ridicate, cel mai probabil, cu zilele de unde au fost lăsate la voia întâmplării. În văzul trecătorilor și, poate cel mai supărător, al celor care vor să facă diverse cumpărături în acea piață alimentară.

author avatar
Andrei Coman
279 afisari

1 COMENTARIU

  1. Rusine Clotildo, asa curat ai si la tine acasa ? Nu ti-e rusine in ce hal ai adus sectorul 1 ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger