AcasăNewsImagini desprinse din filme, pe DN 2C! Urmarire cu impuscaturi: un moticlist...

Imagini desprinse din filme, pe DN 2C! Urmarire cu impuscaturi: un moticlist si un politist au fost raniti! VIDEO

Urmarire ca in filme pe DN 2C, in judetul Buzau, unde un motociclist le-a dat batai de cap oamenilor legii dupa ce a refuzat sa opreasca la un filtru al politiei rutiere si a lovit un agent.

Politistii l-au urmarit zece kilometri pe soferul care a ignorat semnalele lor, intr-un final oamenii legii reusind  sa-l opreasca. Insa adevarata „aventura” abia atunci a inceput,  mototciclistul iesindu-si din minti cand a vazut ca este prins, mai ales ca nu avea nici permis de conducere. Dupa ce a luat la bataie un agent de politie, soferul, in varsta de 45 de ani – originar din Braila, a rupt-o la fuga, potrivit stiridebuzau.ro.

Politistul a scos atunci pistolul de la brau si a tras trei focuri de arma in directia fugarului, dintre care doua l-au si nimenrit pe acesta in mana stanga, insa, ranit, motociclistul tot nu s-a oprit si a incercat sa-si piarda urma fugind intr-un lan de floarea soarelui.

Oamenii legii au cerut intariri, iar la fata locului au sosit mai multe echipaje de politie dar si jandarmi, iar dupa aproape o ora de cautari, agresorul a fost prins si adus cu mascatii la Spitalul de urgenta Buzau. Tot acolo a fost internat si politistul ranit, potrivit aceleiasi surse.

Motociclistul va fi cercetat pentru ultraj, vatamare corporala dar si pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara permis.

Foto: stiridebuzau.ro

[youtube]OPurFLWB7qM[/youtube]

author avatar
Alina Costache
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger