AcasăNewsImagini de speriat, surprinse în timpul zilei! Urs filmat cu un miel...

Imagini de speriat, surprinse în timpul zilei! Urs filmat cu un miel în gură, pe o stradă din Prahova – VIDEO

sursa foto: captură video youtube

Problema urșilor care coboară din păduri și – în căutare de hrană – ajung în apropierea locuințelor oamenilor continuă să fie una de actualitate. Spre disperarea localnicilor, care speră că autoritățile vor găsi cât mai curând soluții pentru a stopa „vizitele” cu totul nedorite ale animalelor sălbatice în zone în care nu ar avea ce să caute. Mai ales că, în general, e vorba de animale masive și imprevizibile, îndeosebi dacă sunt în căutare de mâncare.

O scenă de speriat a fost surprinsă recent în imagini într-o comună din județul Prahova. Mai exact duminică, atunci când un urs a fost filmat pe o stradă din Ștefești. Animalul sălbatic ieșea din curtea unui localnic, potrivit observatorulph.ro. Dar nu oricum, ci cu o pradă în gură. Ursul omorâse un miel și îl căra, în gură, spre pădure.

Oamenii din zonă sunt tot mai îngrijorați, mai ales că urșii au început să dea atacul pe timp de zi. Așadar, nu la adăpostul întunericului, când oamenii sunt în casele lor. „Sperăm să scăpăm într-o zi de urși. Ne e frică să mergem ziua până la magazinul din colț. Copiii îi ținem închiși în curți. În imagini puteți vedea un urs care avea în gură un miel mare” – a transmis persoana care a trimis filmarea jurnaliștilor publicației locale.

Cu totul îngrijorător e faptul că imaginile au fost surprinse pe o stradă pe care copiii din Ștefești obișnuiesc ca, în timpul zilei, să se joace.

Urs filmat și pe o stradă din Brașov

Nu sunt singurele imagini ce au surprins, recent, prezența unui urs pe o stradă din țară. S-a întâmplat și în centrul Brașovului, acolo unde o femeie care ieşise la plimbare cu câinele a fost uimită să constate că în urma lor venea un urs.

Primul care a simțit pericolul a fost câinele, care s-a speriat și a luat-o la fugă, trăgându-și stăpâna după el. Citiți mai multe AICI: Momentul în care o femeie care-şi plimba câinele în centrul Braşovului se întâlneşte cu ursul. Ce a urmat – VIDEO

author avatar
Andrei Coman
1.020 afisari

16 COMENTARII

  1. ”Ne e frică să mergem ziua până la magazinul din colț.” Trebuia sa nu le taiati padurea si sa le furati fructele de padure si ciupercile cu, care se hraneau, idiotilor!

  2. Omul este cea mai nenorocita specie! Au distrus idiotii padurile si saracii ursi au ramas fara fructele de padure pe care le mancau! E logic sa vaneze! Sa mi bag toata pl in toti taietorii de copaci

    • omul este tot un animal si este pradator deci e normal sa vanam ursii ca sa le luam padurea cu tot cu fructe. PS – ursul e omnivor, nu mananca doar fructe! poti sa incerci personal, ii pui in fata o gramada de fructe si pe urma te tai la mana sa vezi ce alege ursul.

  3. I a infometat ,nu le mai asigura hrana prin ocoale silvice,le su taiat padurile.ala care se vroia etern la mediu si paduri a fost un criminal ,a semnat ordinul sa fie impuscati dar daca si a facut fisa postului cine il intb?Au avut ungurii padurile tarii pe mana si au facut jaf pt interesele lor.

    • sau poate s-au inmultit peste masura si aia mari le iau hrana data de ocoale la aia mici. ca inviata, nu?

  4. Toata spurcacimea securisto-fanariota s-a facut stapana peste munti ,vai si dealuri.Muntii ,pasunile si padurile montane pe care le stiam din stramosi ca erau publice acum sunt imprejmuite cu garduri,unele electrice!Peste pamantul nostru s-au facut stapani nemti,danezi,irlandezi,unguri si alte nationalitati.Ursii si alte animale salbatice unde sa mearga?Ca de obicei aceasta nenorocire a Romaniei numita presa face o propaganda imputita in favoarea exterminarii acestui animal nobil,demn si viteaz.Ultimul simbol al Romaniei trebuie eliminat distrus si odata cu el sa piara tot ce aminteste de poporul roman.Nu-i vorba ca si noi ii ajutam pe acesti nenorociti sa ne ingroape definitiv.

    • ursii sa ramana in zonele imprejmuite cu garduri electrice pana vin nemtii danezii irlandezii ungurii si alte nationalitati sa ii puna peperete sau pe podea sub forma de blana bai xenofobule.

  5. Ce spune acest fost ofiter SIE despre mafia SRI, a fost batut de securisti dupa ce l-au folosit ca spion afara si apoi s-au debarasat de el si el ii demasca pe tortionarii din sistemul mafiot securist!!!

    Copii de liceu vin si ma intreaba: „Catalin au venit la scoala cei din SRI, invatam carte foarte bine, ce ne sfatuiesti? Le putem accepta oferta?” Cititi mai jos…
          15/06/2023
     https://veghepatriei.wordpress.com/2023/06/15/copii-de-liceu-vin-si-ma-intreaba-catalin-au-venit-la-scoala-cei-din-sri-invatam-carte-foarte-bine-ce-ne-sfatuiesti-le-putem-accepta-oferta-cititi-mai-jos/

    Le-am spus acelor copii: „Sunteti micuti, nu ati implinit nici macar 20 de ani, SRI-ul este o institutie doar pe foaie, sa asigure functionalitatea statului roman, in realitate reprezinta cupola sub care s-au strans vechile si actualele retele de spionaj ce au capusat intreg aparatul de stat! Puterea SRI-ului este atat de uriasa incat au oameni peste tot, inclusiv in puscarii, spitale, sistem de invatamant, Politie, Jandarmerie, DIICOT, DNA! Cunosc cazuri de procurori si judecatori care sunt ofiteri SRI adanc ingropati in sistemul public, identitati „fantoma” chiar si pentru cei care lucreaza in SRI!

    95% din ofiterii SRI sunt rude intre ei, model mafiot italian si masonic, afacerilor lor de casa insumeaza miliarde de euro, de la traficul de arme si droguri si pana la macrocriminalitate. SRI-ul dupa modelul defunctei Securitati nu s-a dat in spate de la nimic, inclusiv crime camuflate ca „accidente”! In SRI daca ai gresit cu o virgula, nu functionezi 24/24 ca o masina, in secunda urmatoare esti dat afara si iti pun in vedere ca vei ajunge boschetar daca iti drumul la gura! Da, cunosc cazul unui subofiter SRI care a ajuns sa doarma pe banci in parcul Garii de Nord!
    Pentru rezistenta psihica sunt folosite droguri aduse din Statele Unite, Germani, Franta si Israel, prin hipnoza induse anumite stari pentru a te transforma intr-o simpla papusa ce executa ordine, dupa varsta de 50 de ani putini scapa de infarct sau atac cerebral!

    România e cangrenata de cancerul corupției de pe timpul lui Eminescu și cînd cineva are cancer numai scapă, așa și cu țara e pe mîna jigodiilor și gunoaielor sataniste de torționari și în comă canceroasă de peste 150 de ani ca să nu zic de mai mult timp. Statul mafiot e o organizație teroristă care a distrus scoala, economia și a furat totul din Romania și au dat la străinii sataniștii. E cutremurător și adevărat ce spune acest fost ofițer SIE care după o misiune a fost bătut și aruncat, lăsat să moară într-o groapă din Cehia, a scăpat ca prin minune fiind găsit de niste săteni din Cehia și dus la spital. Deci jigodiile sataniste te folosesc și apoi ca să nu vorbești
    despre furaciunile lor te omoară!!

    Un sistem de ” justiție” ( injustiție) care nu vrea să rezolve crimele din 89 ( peste 1200 de morți), mineriadă, reprimarea din 10 august 2018 și altele, dovedește că e un sistem terorist care își protejează torționarii călăi careîn loc să facă justiție, ceea ce arată că acest stat e un grup infracțional organizat mafiot care asuprește poporul și este complice cu hoții, sarlatanii, escrocii care trebuie să stea la pușcărie. Ba mai mult călăii torționari teroriști spagari pentru crimele lor primesc și sint răsplătiți cu pensii penale că au ucis,  terorizat și bătut poporul, aparind statul mafiot securist care e un grup infracțional organizat mafiot și terorist.

  6. Or sa-ti si casa in care locuiesti ,internationalistule,o sa iesi la cumparaturi si la plimbare doar cu taxa si aprobare ,aici e vorba despre supravietuire nu despre xenofobie.Mentalitate de roman gata oricand sa fie sluga.V-a spus-o si Eminescu.

    • a cui supravietuire sarantocule? a ursului sau a omului? daca strainul omoara ursul asa cum ttrebuie si romanul nu, ghici de partea cui sunt? fii tu nationalist si mancat de urs, boule!

  7. Eu nu te-am injurat ,cocalare.De multe ori m-am gandit ,voi cretinii care ati ales sa fiti slugi ,va meritati soarta de nefericiti .Singura cultura pe care o aveti e sa injurati si sa insultati de-a valma. Sa le-o sugi la straini poate iti ies ceva lovele ca sa fii bogat.Eu vreau sa ranman sarantoc si demn.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger