AcasăNewsImagini de la protestul din fața MS: Un protestatar s-a cocoțat pe...

Imagini de la protestul din fața MS: Un protestatar s-a cocoțat pe clădirea Ministerului Sănătății – VIDEO

sursa foto: captură video Antena 3

Imagini incredibile surprinse, joi după-amiază, la protestul din fața sediului Ministerului Sănătății.

Un protestatar, cunoscut drept „Stegarul dac”, și-a asigurat din plin atenția asupra sa. A reușit să se urce pe clădirea în care se află sediul ministerului condus de către Alexandru Rafila. Bărbatul a fost surprins în imagini în timp ce stătea pe marginea unui geam, dar și urcat pe un balcon al clădirii.

sursa foto: captură video Antena 3

La un moment dat, o fereastră a fost deschisă, iar bărbatul a părut să vorbească cu cineva din interior. Nu a intrat, însă, în clădire pe acea fereastră, cum mulți ar fi crezut că o va face.

În tot acest timp, în fața sediului ministerului erau câteva zeci de persoane participante la protest. La fața locului se aflau și mai mulți jandarmi.

Ce spune Rafila în contextul protestului din fața MS

În cursul acestei zile, ministrul Rafila s-a referit la protestul din faţa Ministerului Sănătăţii.

„Pentru că în faţa ministerului se desfăşoară o demonstraţie a unui partid politic, cred că este o greşeală majoră care afectează interesul naţional şi interesul populaţiei acestei ţări de a politiza un subiect atât de bine cunoscut de către toată lumea şi care a făcut în aşa fel încât foarte multe generaţii să beneficieze de vaccinare şi de prevenirea bolilor infecţioase”, a afirmat șeful de la Ministerul Sănătății, într-o conferință de presă.


Încă de orele trecute, pe pagina de Facebook a Alianței pentru Unirea Românilor au apărut imagini cu oamenii aflați la protestul de la MS. „Protest împotriva vaccinării obligatorii

AUR se opune vaccinării obligatorii! Am ieșit în stradă pentru apărarea drepturilor românilor!” – sună mesajul ce însoțește imaginile postate pe Facebook – AUR.

MS: Vaccinarea nu este și nu va deveni obligatorie

E de menționat faptul că încă de zilele trecute, Ministerul Sănătății sublinia, într-un comunicat, că „vaccinarea nu este și nu va deveni obligatorie”.

„Strategia națională de vaccinare asigură acces echitabil pentru oricine, fără să impună vreo obligativitate. Niciun act normativ elaborat de Ministerul Sănătății nu va impune vaccinarea obligatorie! Acest act medical nu este și nu va fi obligatoriu!” – a transmis în 14 august MS într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
532 afisari

29 COMENTARII

  1. Astfel de idioți fac de rîs un protest normal, legitim și de mare interes național. Ce naiba căuta retardul de dac verde și liber cocoțat acolo???

  2. CE a cautat si in Piata Universitatii dupa ce l-au SACRIFICAT PE CEAUSESCU. Atunci era revolutionar , dadea bine in poza, acum este antisocial ? Ce a facut atunci face si acum. LUPTA PENTRU ADEVAR.

    • Sa ne lase cu vaccinarea. Auzi rujeola. Am făcut toți rujeola de mici și su tem bine nu am mai făcut niciodată.
      Nici altele. Fără vax. De la valuri avem moartea subita a bebelușului
      Mor mai mulți bebeluși din cauza vax și boli cauzate de vax decât ar fi decedat de la boala de sute de ori mai mulți plus toți cu autism și altele care erau foarte rare înainte de schema asta cu o droaie de valuri
      Secret: cine a fa ut pojar rujeola etc fără vax nu va face cancer vreodată.
      Asta dacă nu face antigripale și alte minuni au spus o aceiași doctori eminenți ca-n erați în pandemia covid.
      Asta e

  3. rafila este un mincinos , o persoana total necredibila , sluga lui soros si gates , si puturos pe deasupra .

    • Bravo báiete!
      Multi vád,putini inteleg!
      Porcii neom arxisti ,cautá exterminarea neamului románesc,si a romanilor!
      Bate la poartá vaxenarea fortatá!

  4. Odraslá de securist tortionar,rafila ticálos in simbria neom arxistá sat anistá oms,tine mortis sa ne puná pielea-n bát!

  5. tuta porumbel de la a3 intr-o ora a spus de 11243 de ori cuvantul violenta la protestul Aur , de ziceai ca transmite din ucraina de la razboi

    • Pentru astá e plátitá géneros,jigodia, deasemenea toatá más media neom arxistá satanistá ce ne-a vándut!
      Se cautá vaxenarea fortatá!

  6. Omul e liber si ca protestant manifesteaza cum vrea muschiu lui. Pe cladire in zbor inot pe spate cu zepelinu etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger