AcasăNewsImagini de cosmar: Zeci de balene au murit dupa ce au esuat...

Imagini de cosmar: Zeci de balene au murit dupa ce au esuat pe o plaja!

Situatie greu de privit pe o plaja din sudul Noii Zeelande. Cateva zeci de mamifere acvatice au pierit, la cateva ore dupa ce au ajuns pe nisip.

In cateva ore, plaja a fost acoperita, rand pe rand, cu trupurile a zeci de vietati, de diverse dimensiuni. Povestea care i-a ingrozit pe locuitorii din zona Golden Bay, dar si pe specialistii care au incercat in zadar sa le ajute sa ajunga din nou in mediul lor de viata, pentru a se asigura ca supravietuiesc episodului dramatic, a ajuns la urechile presei la inceputul acestei saptamani. Conform The Telegraph, in jur de 40 de balene au ajuns din apa oceanului pe o plaja din Golden Bay.

Nenorocirea a avut loc in ciuda eforturilor comunitatii locale de a impiedica dezastrul in urma caruia nu mai putin de 39 de vietati au pierit. Potrivit sursei citate, 12 dintre acestea au sfarsit din cauze naturale, fiind private conditiile de mediu in care traiesc, in vreme ce pentru restul, dat fiind faptul ca toate eforturile de a le readuce in apa au fost sortite esecului, biologii au decis sa le curme suferinta, eutanasiindu-le.

[youtube]arNsNq6BAE8[/youtube]

Sursa foto: hdwallpapers360.com

712 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger