AcasăNewsImagini de cosmar la o gradinita privata din Constanta: Copii de 2...

Imagini de cosmar la o gradinita privata din Constanta: Copii de 2 ani, maltratati de ingrijitoare!

Update: Micutii de la Centrul de dezvoltare si educatie „Micul Regat” din Constanta, agresati de educatoare, primeau vin pentru a dormi la pranz, iar cand se trezeau li se dadea cafea.

„Gradinita era prevazuta cu un sistem de supraveghere care in mod normal era pornit in fiecare zi pana la orele pranzului. In perioada normala de filmare totul era in regula, dar in două zile, la sfarsitul anului trecut, sistemul a fost uitat pornit dupa ora 12.00, iar in acel timp au fost filmate imaginile care au aparut in presa. Imaginile erau accesibile, conform contractului. Parintii aveau dreptul sa vada imaginile, iar in contract se stipula faptul ca se filmeaza pana la ora 12.00. Parintii puteau sa intre on-line sa vada imaginile. (…) Sunt 60 de copii la acea gradinita si un singur parinte a vazut intamplator aceste imagini”, a afirmat avocatul Stefan Roman, noteaza b1.ro.

De asemenea, avocatul mai precizeaza ca unii copii primeau vin inainte de a se culca, si li se dadea cafea in momentul in care se trezeau.

Parintii unor micuti inscrisi la o gradinita privata din Constanta au descoperit cu stupoare ca cele in grija carora isi lasau odraslele le bruscau copii si ii loveau pentru orice greseala, cat de mica.

Imediat dupa ce micutii erau lasati la gradinita, pentru a fi in siguranta si educati, copii de doar doi ani erau amenintati si loviti cu brutalitate de educatoare in fiecare moment al zilei. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii prichindeilor agresati, care, vazand ca acestia se intorc tot timpul acasa plini de zgarieturi au decis sa monteze o camera de supraveghere intr-o jucarie din sala de clasa.

Prescolarii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani erau bruscati in fiecare clipa de educatoare, in timp ce parintii, care dadeau 1.000 de lei pe luna pentru fiecare copil, erau convinsi ca acestia vor primi cele mai bune ingrijiri. Pentru orice greseala copiii erau tarati pe podea in sala de clasa.

Parintii copiilor au depus plangere la politie, insa Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a anuntat ca nu poate interveni in acest caz, deoarece gradinita functiona fara avizul Inspectoratului Scolar.

Foto: doxologia.ro

[youtube]Z5YJfdwpGBU[/youtube]

author avatar
Alina Costache
2.287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger