AcasăNewsImagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor, în Grecia! Cât ar urma...

Imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor, în Grecia! Cât ar urma să rămână în arest fostul primar al Capitalei – FOTO/VIDEO

Imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor, în Grecia! Cât ar urma să rămână în arest fostul primar al Capitalei - FOTO/VIDEO

La o zi după ce s-a aflat că oamenii legii au reușit să dea de urma acestuia, în Grecia, medicul Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, în cazul căruia instanța a decis condamnarea definitivă la peste 10 ani de închisoare, a ajuns miercuri în fața procurorilor din Atena.

După ce s-a anunțat în cursul zilei precedente că acesta a fost reținut în Grecia, au apărut și primele imagini cu Sorin Oprescu – de această dată în fața procurorilor greci.

Cât ar urma să rămână în arest

Postul TV Antena 3, care a și difuzat aceste imagini, anunță că medicul care a condus Primăria Capitalei rămâne în arest pentru 40 de zile. Și asta având în vedere că, indică aceeași sursă, procurorul în fața căruia a fost prezentat miercuri a decis ca pe parcursul următoarelor 40 de zile cât un complet de judecată va analiza dosarul acestuia Sorin Oprescu să rămână în arest.

(sursa foto: antena3.ro)

Fusese dat în urmărire

Vă amintim că Sorin Oprescu a fost dat în urmărire, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu. S-a întâmplat în 13 mai, în ziua în care Curtea de Apel București a decis condamnarea acestuia, definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare. O condamnare dublă față de cea decisă în primă instanță.

De altfel, vinerea trecută, când a devenit publică informația că a fost dat în urmărire, s-a vehiculat varianta că Oprescu nu ar mai fi fost în țară. În 17 mai s-a aflat că a fost găsit în Grecia.

author avatar
Andrei Coman
690 afisari

4 COMENTARII

  1. Mare caracter, mare constiinta…
    Tradatorii vor plati dar vai de noi cei care judecam si ne dam curati, sinceri, corecti, si buni de pusi la rana !

  2. Ziare.com RUSINEA PRESEI SI JURNALISMULUI ROMANESC ! FALSI JURNALISTI , ANALFABETI FUNCTIONALI ESCROCI CE PUBLICA ARTICOLE COPIATE DE PE SITE-uri SI CARE AU SUTE DE CONTURI SI FAC COMENTARII LA ARTICOLELE LOR PENTRU ASI LAUDA MIZERIILE SI HARTUI SI INSULTA CITITORII CE NU SUNT DE ACORD

  3. DOSAR FACUT LA COMANDA POLITICA.UN COMENTARIU LA R TURCESCU DE O DOAMNA LACARE I-A INCHIS TELEFONUL.TURCESCU=JAVRA ORDINARA.

  4. Trebuie confiscat tot și băgat la pușcărie in RoMNIA ca omul asta a furat tot și devastat bugetul statului Bucureștiul astai e un vagabont hot

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger