AcasăNewsPrimele imagini cu presupușii asasini ai omului de afaceri din Sibiu! -...

Primele imagini cu presupușii asasini ai omului de afaceri din Sibiu! – VIDEO

sursa foto: observatorulph.ro

Apar noi detalii în cazul tragediei de la Sibiu, în urma căreia un om de afaceri în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața după ce a fost victima unui atac cumplit, ce a avut loc acum o săptămână. În tot acest timp, ancheta în acest caz șocant continuă.

Imagini în care ar apărea presupușii asasini ai omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost făcute publice de un fost polițist, conform stirileprotv.ro. Acesta susține că imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere, la 25 de minute după atac. Iar cadrele video ar fi fost surprinse pe o stradă din apropierea locului nenorocirii.

Ce surprind imaginile

Deocamdată, poliția nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că acei trei oameni care apar în imagini ar fi aceeași cu cei surprinși de o altă cameră, de această dată în curtea victimei.

 

În aceste imagini făcute publice recent – și surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în balconul unui apartament – apar trei bărbați care mergeau aparent fără să se grăbească prea tare, printre niște blocuri. Conform sursei citate, cei trei au fost surprinși mergând la ora 3.30, prin cartierul Vasile Aaron. Cei trei par a avea fețele acoperite. Se deplasează unul în spatele celuilalt. La un moment dat, cel aflat în față în aceste imagini pare că duce mâna la gură, ca și cum ar fuma.

S-a mai aflat că Poliția nu a dorit să confirme ori să infirme dacă aceștia sunt suspecții în cazul omorului. Anchetatorii au spus doar că au deja indicii despre posibila identitate a celor trei indivizi, alegând să nu facă și alte precizări. Cel mai probabil, e o chestiune procedurală, ce ține de mersul investigației.

Vă amintim că în urmă cu o săptămână, Adrian Kreiner a fost atacat crunt în propria casă. Omul de afaceri a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, însă a decedat.

La momentul atacului, în casă se aflau și fiica și iubita omului de afaceri

Din câte s-a aflat din primele cercetări derulate în acest caz, omul de afaceri a fost lovit în mai multe rânduri, dar și legat de mâini şi de picioare.

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că la data de în data de 6.11.2023, în jurul orei 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare.

La momentul comiterii faptelor in locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii”, s-a transmis, în 6 noiembrie, de la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
974 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger