AcasăNewsImagini cu momentul in care o femeie si un copil sunt salvati...

Imagini cu momentul in care o femeie si un copil sunt salvati din hotelul inghitit de nameti (VIDEO)

Salvatorii s-au bucurat vizibil in momentul in care doi dintre cei opt supravietuitori gasiti vineri in hotelul din centrul Italiei inghitit de zapada cazuta de pe varful muntelui au fost scosi in siguranta si preluati de medici.

Primul a fost scos printr-o bresa facuta in muntele de zapada un baietel imbracat cu o canadiana albastra. Copilul parea in stare buna, nedand semne ca ar avea traumatisme severe. Pustiul a fost preluat degraba de cadrele medicale, acoperit cu paturi si urcat pe o targa, care avea sa il duca spre un elicopter al salvatorilor.

La scurta vreme, o femeie – ce parea sa aiba in jur de 35-40 de ani – avea sa fie, la randul sau, scoasa prin aceeasi ”fereastra” sapata de salvatori in zapada si apoi preluata de medici, pentru a fi dusa la o unitate medicala si supusa unor investigatii, asemeni baiatului.

Cei doi au rezistat in conditii greu de imaginat peste 40 de ore, pana ca echipele de cautare sa reuseasca sa ajunga la ei. Presa italiana nota ca au fost gasite in viata, vineri, si alte sase persoane, insa momentan au fost facute publice imagini doar cu cei doi.

In tot acest timp, zecile de salvatori aflati in apropierea hotelului lovit de avalansa, in noaptea de miercuri spre joi, fac eforturi – in conditii deosebit de grele, avand in vedere ca lupta cu frigul si cu o cantitate uriasa de zapada – pentru a-i gasi si pe ceilalti oameni despre care nu se mai stie nimic de la momentul la care nametii au acoperit totul in calea lor, inclusiv caile de acces in zona unitatii de cazare.

[youtube]U37iBjMMZ2s[/youtube]

[youtube]EpqDzrFDU00[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger