AcasăNewsImagini cu Kim Jong-Il in sicriu, prezentate la televiziunea nord-coreeana

Imagini cu Kim Jong-Il in sicriu, prezentate la televiziunea nord-coreeana

(foto: captura The Telegraph)

Televiziunea nord-coreeana a difuzat, marti, pentru prima oara, imagini cu trupul neinsufletit al liderului Kim Jong-Il. Langa sicriul de sticla in care este depus Jong-Il apar fiul acestuia, Kim Jong-Un, si mai multi lideri politici.

(foto: captura The Telegraph)

Sicriul cu trupul lui Kim Jong-Il a fost depus in mausoleul Kumsusan din Phenian, informeaza Mediafax. Televiziunea din Coreea de Nord a prezentat, marti, imagini cu trupul neinsufletit al liderului nord-coreean. Fiul lui Jon-il, Kim Jong-Un, desemnat succesorul acestuia la carma tarii, apare la capataiul tatalui sau. De asemenea, langa scriul de sticla in care a fost depus Kim Jong-Il s-au prezentat, pentru a-i aduce un ultim omagiu, mai multi lideri politici.

Kim Jong-Il a murit, sambata, la 69 de ani, in urma unui infarct, a anuntat, luni, agentia oficiala agentia oficiala nord-coreeana. Jong-il si-a gasit sfarsitul in tren, in timpul uneia dintre deplasarile sale traditionale pe teren. Oficialii nord-coreeni au decretat doliu in perioada 17-29 decembrie. Jong-il va fi inmormantat pe 28 decembrie, la Phenian.

364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger