AcasăNewsImagini cu impact emoţional! Filmare de la explozia dintr-o stație de gaz,...

Imagini cu impact emoţional! Filmare de la explozia dintr-o stație de gaz, în Pantelimon. Un om a murit! (VIDEO)

Dramă, duminică dimineaţă, în Pantelimon. O persoană a decedat, iar alta a fost transportată la spital, după ce un autoturism a explodat într-o staţie CNG.

Alimentarea cu gaze a fost oprită, iar traficul în zonă a fost restricţionat.

Imagini surprinse la puţin timp după explozie

Imagini surprinse la scurt timp după explozia din stația de alimentare cu gaz din Pantelimon au fost publicate de martori pe rețelele sociale.

„Mamă! Uite sânge acolo, nu mai! Uite sânge aici!”, exclamă cel care filmează.

„În cursul dimineţii de astăzi, în jurul orei 05,35, am fost solicitaţi să intervenim la o staţie CNG (n.r. – Gaz natural comprimat) din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov, unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în staţie, explozie neurmată de incendiu”, a anunţat duminică ISUBIF.

Au acţionat 4 autospeciale

Au acţionat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 4 ambulanţe SMURD.

Autoritățile au confirmat că ersoana care a decedat lucra în cadrul stației, iar cea care a fost transportată la spital se afla la volanul mașinii.

Experții vor stabili ce a provocat explozia.

author avatar
Andrei Ștefan
814 afisari

9 COMENTARII

  1. Bai Jiji, bai Fekaliotule ratat, iar ai luat mumu de la Rejele Hagi, nu te lasa makedonii tai, si mai ales ungurii aia din Gruia, stii tu, prietenii tai din Klausenburg-ul unguresc, cei de la CFR Cluj, sa iei nici un campionat !! Poti sa scrii deja noua lozinca a ta la intrarea in Berxeni Sud: 8 Ani Fara Titlu !! Ha ha ha 🙂 Bai, vedeti ca v-au umplut astia deja frigiderele voastre cu multa carne, si tie, si la MeMelusa Skoika !! Ha ha ha 🙂 Poti sa ii trimit la stana pe toti pseudo-fotbalistii tai, sa mamance toata ziua numai branza de oaie, si multe banane, minim 3 bucati pe zi !! Ha ha ha 🙂 Multumim inca odata Rejelui !! Haide Farul !! Mori oierule, ii faci de rusine pe toti makedonii prosti ca tine !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger