AcasăNewsIMAGINI cu autorul crimei de la Targoviste! Suspectul - dus cu duba...

IMAGINI cu autorul crimei de la Targoviste! Suspectul – dus cu duba la Politie! A aruncat cutitul in Dambovita! – VIDEO

Tanarul care ar fi injunghiat mortal, luni dimineata, la Targoviste, un elev de 15 ani, elev la Colegiul Economic „Ion Ghica”, a fost retinut de politie si dus la ancheta. Prezumtivul asasin are 18 ani si este originar din Comuna Razvad, judetul Dambovita.

(foto: Partener TV)

Martorii afirma ca victima, Alexandru Ovidiu Stefan, se indrepta spre scoala, alaturi de alti colegi, in clipa in care a fost abordat de Irinel Vlad, cei doi certandu-se pentru o fata. In urma altercatie, elevul de 15 a fost injunghiar in gat, el fiind transportat de urgenta la spital. Medicii aveau sa constate decesul victimei la cateva minute. „Baiatul a ajuns la noi in stop cardiorespirator iresuscitabil si soc hemoragic prin plaga taiată la nivel cervical stang. S-a incercat resuscitarea, dar fara rezultat”, a afirmat Elena Ionescu, purtator de cuvant al Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, citat de televiziunea locala Partener TV.

CITESTE SI: SOCANT: Un elev A MURIT dupa ce a fost INJUNGHIAT langa un liceu din Targoviste!

Elevul ucis la Targoviste a fost ales Mister Boboc in 2012 – FOTO

„Era plin de sange! Am oprit un taxi, dar soferul n-a vrut sa-l ia!”

(foto: Partener TV)

Alexandru Ovidiu Stefan era elev in clasa a XI-a la Colegiul Economic din oras, profesorii caracterizandu-l drept un baiat silitor, care a avut o medie de admitere in liceu de 9.30. Alexandru facea naveta din localitatea Picior de Munte, comuna Dragodana, iar din relatarile colegilor care il insoteau, incidentul ar fi avut loc pe gangul unui bloc: „Eram cu inca doua colege si, cand m-am apropiat de el, era plin de sange. Am oprit un taxi, sa-l ia, insa soferul acestuia nu a vrut sa auda de asa ceva. A aparut o masina de politie care l-a dus la spital”, a afirmat un coleg.

„Era un copil bun”

(foto: Partener TV)

„Banuim ca a fost un conflict. N-am mai avut astfel de situatii, Alexandru era un copil bun, a participat la Balul Bobocilor in 2012, unde a si castigat. Nu crea probleme disciplinare si avea rezultate bune la scoală. Repet, nu am mai avut astfel de incidente de o asemenea gravitate. Este inexplicabil ce s-a intamplat!”, declara profesoara Suzana Ilie.

Criminalul, retinut pe strada

Organele de politie l-au retinut pe presupusul autor al crimei pe strada. Acesta se numeste Irinel Vlad si a abandonat scoala din clasa VII-a. Locuieste in Comuna Razvad, judetul Dambovita. Criminalul a fost dus la sediul Politiei pentru audieri. El risca sa stea dupa gratii cel putin 20 de ani. Potrivit „Partener TV”, arma crimei, un cutit, a fost aruncata de criminal in raul Dambovita.

[youtube]LbTSMUY-PfQ[/youtube]

author avatar
eNational
4.424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger