AcasăNewsImagini captivante cu frumusețea naturii! Vedere panoramică din Parcul Natural Bucegi -...

Imagini captivante cu frumusețea naturii! Vedere panoramică din Parcul Natural Bucegi – VIDEO

(sursa foto: captură video Facebook/Regia Națională a Pădurilor - Romsilva)

Dacă nu ați reușit să plecați din oraș de Crăciun, spre o destinație de la munte, sau măcar să faceți o plimbare în natură, pentru a vă bucura de temperaturile mai mult decât prietenoase pentru un final de lună decembrie, aveți ocazia să vă bucurați și să admirați, chiar și de la distanță, câteva imagini foarte frumoase din Parcul Natural Bucegi.

E vorba de o filmare ce surprinde frumusețea zonei și, pe alocuri, ceva semne ale iernii, pentru că, totuși, decembrie e lună de iarnă nu doar în calendar.

Filmare superbă

Imaginile cu din Parcul Natural Bucegi au fost distribuite marți, 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva pe pagina oficială de Facebook.

„O scurtă vedere panoramică din Parcul Natural Bucegi, într-o filmare superbă realizată de colegul nostru Vali Bălan.

Parcul Natural Bucegi, situat în centrul țării, este unul din cele 22 de parcuri administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Parcul are o suprafață de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare 🌲🌳🌲 sunt păduri”, sună descrierea din dreptul înregistrării video.

Turmă de zimbri filmată în Parcului Natural Vânători Neamț

Zilele trecute, Romsilva publicase imagini cu o turmă de zimbri aflați în libertate într-o pădure a Parcului Natural Vânători Neamț, parc situat în nordul județului. Înregistrarea video în care apar mai multe astfel de mamifere a surprins, totodată, și peisajul de iarnă, cu o ninsoare destul de abundentă.

Din păcate pentru cei care au sperat să aibă parte de ninsori în acest an, de Crăciun, dezamăgirea a fost destul de mare, pentru că astfel de precipitații specifice sezonului de iarnă au fost foarte rare, cel puțin comparativ cu anii trecutți.

author avatar
Andrei Coman
389 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger