AcasăNewsImagini bombă! Ludovic Orban, surprins la o petrecere cu vrăjitoarea Sidonia și...

Imagini bombă! Ludovic Orban, surprins la o petrecere cu vrăjitoarea Sidonia și clanul Fabian!

sursa foto: captură video Antena3

Apar imagini incredibile cu fostul premier Ludovic Orban, dansând cu foc la o petrecere, pe manele, alături de membrii unui clan cunoscut în Capitală.

Abia ce a început campania electorală, că au și apărut câteva imagini cu totul neașteptate! În prim-plan, Ludovic Orban, fost premier și ex-candidat la funcția de primar general.
Președintele partidului Forța Dreptei apare distrându-se la o petrecere împreună cu cea cunoscută drept vrăjitoarea Sidonia și alți interlopi români.

Imaginile difuzate marți seară, 14 mai, de Antena 3, sunt din 2006, pe când Orban era viceprimar al Capitalei și candidat din partea PNL la funcția de primar general, potrivit gandul.ro.

Orban, filmat dansând pe manele

Din imagini se poate vedea că Ludovic Orban este în centrul atenției. Face diverse „scheme” de dans, semn că se simte foarte bine, bate din palme, ba chiar primește și dedicații. Iar cei din jurul său, lideri ai clanului Fabian, îl îmbrățișează și-l bat pe spate, remarcă sursa citată.

La un moment dat se aude și o dedicație „pentru domnul primar, hai barosane, se știeee!”, Ludovic Orban fiind, la acel moment, candidatul formațiunii liberale în cursa pentru Primăria Capitalei.

Vrăjitoarea Sidonia este și ea la petrecere, iar la un moment dat chiar se apropie de fostul premier și îi pune mâna după gât șoptindu-i ceva la ureche.

Imaginile au apărut la doar câteva zile după ce cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, considerați a fi suspecți în cazul crimei comise la Padina, au fost scoși din arestul preventiv, prin decizia judecătorilor, și plasați în arest la domiciliu.

Magistrații din Ploiești au decis ca cei trei frați să fie scoși din arestul preventiv și să fie plasați în arest la domiciliu. Aceștia se aflau în arest preventiv din 12 februarie. În noaptea de 10 spre 11 februarie, un bărbat a fost ucis, la un hotel din Padina, în timpul unei petreceri.

 

 

 

Citiți și: Interlopii din clanul „Fabian”, care au măcelărit un bărbat la Padina, vor în libertate. Declarații dure făcute de mama lor, vrăjitoarea Sidonia

Vrăjitoarea Sidonia a prevestit crima de la restaurantul de la Padina? Ce le-a spus fiilor ei, înainte de petrecere

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Padina? Ce a anunţat vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei suspecţi

author avatar
Andrei Coman