AcasăNewsImagini apocaliptice în Dubai, mărturia unui român: „Uitați ce a făcut o...

Imagini apocaliptice în Dubai, mărturia unui român: „Uitați ce a făcut o ploicică…Nu mai vin în Dubai” – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Daniel Balaș

Inundațiile care s-au abătut asupra luxosului Dubai au generat numeroase probleme – străzi și parcări inundate, dar nu numai.

Un român aflat în Dubai a relatat prin ce a trecut, în tot acest context. Și a arătat imagini cu totul neașteptate cu ce a lăsat în urmă ploaia care a căzut în Dubai.

E vorba despre un tânăr cunoscut internauților, despre care s-a aflat, de ceva vreme, că a renunțat la preoție și a devenit șofer de TIR. Daniel Balaș a făcut un clip și l-a postat pe o rețea de socializare.

Imagini filmate de un român/Ce se întâmplă în Dubai

sursa foto: captură video Facebook/Daniel Balaș

Balaș: „Am rămas blocat în Dubai!”

„Am rămas blocat în Dubai! Clocesc de nervi! Nu mă bagă nimeni în seamă! Sper să ajung cu bine acasă”, a scris Daniel Balaș, miercuri, 17 aprilie, în dreptul imaginilor postate pe pagina sa de Facebook.

Din startul videoclipului, Daniel Balaș povestește că a fost chemat de urgență din hotelul unde era cazat, ca să mute mașina, pe motiv că s-a inundat parcarea.

„Apa e până la brâu”

Doar că, ajuns la lift a constatat că nu merg lifturile. „Slab pregătiți (…) Știți cum a plouat? O ploaie de vară, mă, exact cum plouă la noi vara, 20 de minute. Că atât a plouat și aici 40 de minute, maxim o oră, dar ploaie nu torențială, mocănească (…). Chiar aici lângă Burj Khalifa, să vedeți ce se întâmplă. Parcările sunt inundate (…) șoseaua nu vreau să vă spun cum este. (…) uitați cum trec mașinile. (…) cauciucuri plutind, e ceva de speriat. Unde sunt canalizările lor? (…) E ceva de speriat, apa e până la brâu”, a povestit bărbatul.

Filmarea a continuat cu tânărul anunțând că are de urcat 32 de etaje, pentru că lifturile nu funcționează, într-un hotel de 6 stele. „32 de etaje, pentru o ploicică d-asta, de juma de oră”, se mai aude spunând bărbatul.

„Ce-am văzut eu după ploaia asta mică în Dubai și cum s-a transformat Dubaiul ăla frumos într-o băltoacă și într-o mlaștină vă spun cu mâna pe inimă că iubesc România. (…) Fraților, eu în Dubai nu mai vin!”, mai spune tânărul Balaș.

author avatar
Andrei Coman
684 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger